2777
2789
عنوان

کدوم مهندسی برا مهاجرت بهتره

109 بازدید | 25 پست

بجز مهندسی کامپیوتر که علاقه ندارم کدوم برا مهاجرت بهتره؟

میشه برای اینکه بتونم موفق بشم و بابام رو سر بلند کنم برام با قلب پاکتون صلوات بفرستید ❤️🫂                                 ی دختری که عاشق بابا و مامانشه 🫀🥹       

صنایع برق مکانیک 

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صنایع برق مکانیک

معماری و عمران خوب نیست برا مهاجرت ؟

میشه برای اینکه بتونم موفق بشم و بابام رو سر بلند کنم برام با قلب پاکتون صلوات بفرستید ❤️🫂                                 ی دختری که عاشق بابا و مامانشه 🫀🥹       

معماری داخلی شاید عمران نه

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بستگی داره مقصدت کجاستمن با مهندسی نفت دارم میرم نروژ شیمی هم خوبه

چقددد عالی

موفق باشی ببخشید ی سوال شما کدوم دانشگاه درس خوندید ؟

و اینکه مهندسی نفت بودید همینجا هم حقوق خوبی داشتید و کار پیدا کردید ؟

من صنایع بودم چهارپنج تا از دوستام مهاجرت کردن تحصیلی

مکانیک عمران برق شیمی صنایع

چقددد عالیموفق باشی ببخشید ی سوال شما کدوم دانشگاه درس خوندید ؟و اینکه مهندسی نفت بودید همینجا هم حق ...

من مهندسی نفتم گلم 

آزاد تهران شمال

بله هنوز شاغلم شرکت خصوصی یکی از اقوام ولی اصولا شاغل شدن تو این رشته کمی سخته ولی درآمدم شکر خدا خوبه

مهندسی شیمی هم در نروژ موقعیت خوبی داره 

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

چقددد عالیموفق باشی ببخشید ی سوال شما کدوم دانشگاه درس خوندید ؟و اینکه مهندسی نفت بودید همینجا هم حق ...

اشتباه نوشتم مهندسی نفت منظورمه

ببین با همه ی مهندسیا میشه تحصیلی مهاجرت کرد فقط پول میخواد . من دوستم معدل ۱۳ از دانشکاه غیر انتفاعی داشت رفت فوق لیسانسشو یک چیز بی ربط برداشت. لیسانس ضنایع فوق محیط زیست.

تو چیزی رو انتخاب کن که علاقه داری و زاحت تر میتونی باهاش برای تحصیل اونم تو خارج کناربیای.