2777
2789
عنوان

چجوری به این بفهمونم دیگه پیام نده

206 بازدید | 14 پست

سلام یه پسره ترم پایینی برا یکی از درسای عمومی پیام داد کمک خواست منم یکم کمکش کردم بعد شروع کرد پرسیدن اینکه ترم چندم و چه رشته‌ای هستم منم هیچی نگفتم دیگه کلا جوابشو ندادم  بعد دو هفته الان باز پیام داده چند گرفتم....من دوست ندارم این پیام بده تو واتساپم پیام داده یعنی شمارمو داره😑بنظرتون باز جوابشو ندم یا بلاکش کنم ضایع نیست؟

چه سخت است...خندان نگه‌داشتن لب‌ها در اوج گریستن قلب...و تظاهر به خوشحالی در اوج غمگینی....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاک نکن سین نکن اصلا

برو تو تنظیمات سین دونیتو خاموش کن😂

لااقل هرچیو می ترکونین گوگلو نترکونین من باهاش خاطره دارم💔 گوگل یار غارم بود پاره تنم بود.. هرچی نمیدونستم درجا زارت تو گوگل سرچ می کردم.. با من این کارو نکنید من جوونم آسیب میبینم میام شلوارتون و میکشم پایینا:(
ی پسره ای بهم پیام داد شماره فلان استادو بفرست گفتم ا یکی دیگه بگیر و بلاااااک  درگیری نداره د ...

این شمارمو داره و اینکه خوب تو یه دانشگاه هستیم احساس میکنم بی احترامیه یدفعه بلاک کنم چون حرف بدی نزده من فقط نمیخوام باز چیزی بپرسه و نزدیک بشه

چه سخت است...خندان نگه‌داشتن لب‌ها در اوج گریستن قلب...و تظاهر به خوشحالی در اوج غمگینی....

اگه جواب ندي بيخيال ميشه

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
پس باز جواب نمیدم

سلام عزیزم ،میخواستم تو اون تاپیک پربازدید جواب بدم قفل کرده بودن، من سه هفته پیش کمردرد شدید گرفتم گرفتگی عضلانی بود رفتم درمانگاه سرم زدم رو تختی خوابیدم که قبل از من بیمار کرونایی سرم زده بود با چشمام دیدم که میگم ها،درمانگاه هم پر از مریض کرونایی بود حتی به دکتر گفتم بهم سرم نده اینجا آلودست ،گفت خانم اگر اینطور بود که من تا حالا مرده بودم بیست و چهار ساعت با مریض کرونایی میبینم فقط هم یه ماسک داشت منم سرمم رو زدم و الهی شکر دردم کم شد و اومدم خونه ،نگران نباش عزیزم 

فقط اینو گفتم که نترسی و نگران نباشی.

دوست صمیمیم پرستاره بیمارستان مخصوص کرونایی های کرجه بیمارستان امام‌علی، دو سال از کرونا گذشته ماشالا هنوز نگرفته نه خودش نه دخترش نه شوهرش.

خیلی نترس که همین ترس آدمو از پا درمیاره

سالم و پایدار باشید🙏🏻⚘⚘⚘

سلام عزیزم ،میخواستم تو اون تاپیک پربازدید جواب بدم قفل کرده بودن، من سه هفته پیش کمردرد شدید گرفتم ...

سلام دوست عزیز...ممنون که بهم آرامش دادین من کلا آدم استرسی هستم مخصوصا تا اسم کرونا میاد دیگه وحشتناک میترسم دیگه آمپولمو نزدم برگشتم سعی میکنم ذهنمو ازش منحرف کنم که استرسم کم بشه.... بازم ممنون 

انشالله همیشه سلامت باشین�😘🌹🌹

سلام دوست عزیز...ممنون که بهم آرامش دادین من کلا آدم استرسی هستم مخصوصا تا اسم کرونا میاد دیگه وحشتن ...

سلام خواهش میکنم گلم، ممنونم از دعای خیرتون🙏🏻

منم استرسی و ترسو هستم به خصوص اوایل کرونا الان بهتر شدم،

اگر اینطور که راجع بهش اخبار جو میسازه بود تا الان دور از جونشون یکدونه پرستار و دکتر باقی نمونده بود تو دنیا، زیاد اخبار نبین .⚘⚘⚘