2777
2789
عنوان

خونریزی ودل درد پریودی بعد سزارین

2565 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من سی وشش روز از سزارینم گزشته رحمم مثل پریودی یه دفع درد میگیری و خونریزی میکنم ولی نه خیلی طبیعیه؟تا چهله خوبه خوب میشم؟

منم ۲۱ خرداد سزارین شدم بچه م بخاطر پره کلاسمپی ۲۹ هفته از بین رفت

هنوزم گاهی اوقات درد دارم

توی تاپیک دیدم شما هم مشکل منو دارین

چند ماه بعد از سزارین میخایید اقدام کنید ؟؟؟من خیلی میترسم 

منم ۲۱ خرداد سزارین شدم بچه م بخاطر پره کلاسمپی ۲۹ هفته از بین رفت هنوزم گاهی اوقات درد دارم توی ت ...

سلام عزیزم من یازده خرداد سزارین شدم و نوزادم بعد نه روز تموم کرد من الان پنجاه روز شده تازه دو سه روزه خونریزیم کم شده و گاهی توروز لک میبینم میگند اونا که سز شدن شش ماه باید بگڋره و اونا که پره شدن یکسال ولی خوب من خیلی حال روحیم بده و میخوام از آڋر اقدام کنم ببینم خدا چی میخواد و کی باردار میشم ازاونور ازحاملگی مجدد میترسم از اون طرف نمیتونم بدون بچه باشم انگار دنبال یه چیزیم که جای بچمو برام پرکنه ولی خب باید توی حاملگی بعدی اسپرین و انوکساپارین مصرف کنیم و توی بارداری از سه ماه سوم مدام سونو بشیم و حتی بهتره یه ماه به تاریخ زایمانمون بستری بشیم تا مدام وضعیت مادر و جنین چک بشه ما یه گروهیم که نینیامونو ازدست دادیم اگه میخوای بیا تو این گروه من دیگه درد ندارم اما موقع ادرار جای بخیم ازداخل میسوزه خیلی کم اونم کم کم خوب میشه.راستی شما کدوم شهرید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من یازده خرداد سزارین شدم و نوزادم بعد نه روز تموم کرد من الان پنجاه روز شده تازه دو سه ر ...

سلام من کرمانشاهم 

اره لطفا منو به گروه اضافه کنید توی خصوصی شماره میزارم...

من ۴۰ روز شده ولی یکطرف شکمم با یکطرف کشاله ی رانم درد داره و کشیده میشه نمیدونم از عفونته داخلیه یا چیز دیگه ای....

منم قصد دارم از ابان و اذر اقدام کنم چون ۳۵ سالمه وقت ندارم ولی میترسم به بخیه های داخلی توی بارداری فشار بیاد و باز بشه!!!

من انوکسا هم میزدم ولی یهو بدون علایم خاصی پره شدم

سلام عزیزم من یازده خرداد سزارین شدم و نوزادم بعد نه روز تموم کرد من الان پنجاه روز شده تازه دو سه ر ...

توی سونو که میگید ماه اخر گفتن بررسی بشه چی رو چک کنن؟

راستی شما کدوم شهرید

توی سونو که میگید ماه اخر گفتن بررسی بشه چی رو چک کنن؟ راستی شما کدوم شهرید

سه ماه سوم طبق نظر دکتر هفته ای یه بار باید سونو بدیم تا خونرسانی به جنین چک بشه و وزن بچه و رشدش تا اگه مسئله ای بود زود تر بفهمند

سلام من کرمانشاهم  اره لطفا منو به گروه اضافه کنید توی خصوصی شماره میزارم... من ۴۰ روز شده ول ...

منم میزدم ولی باید دوزش مثل اینکه بیشتر بشه نه من تو گروهی که هستم میگند من از شش ماه اقدام کردم و از ماه هشت که باردار شدم الان نه ماهشونه و هیچ مشکلی ندارن ازلحاظ بخیه

منم میزدم ولی باید دوزش مثل اینکه بیشتر بشه نه من تو گروهی که هستم میگند من از شش ماه اقدام کردم و ا ...

شما پیش دکتر رفتین که گفتن دوزش بیشتر بشه؟؟

شما کسی رو میشناسین که پره شده باشه بارداری بعدیشو سالم طی کرده باشه؟

[QUOTE=199924774]شما پیش دکتر رفتین که گفتن دوزش بیشتر بشه؟؟ شما کسی رو میشناسین که پره شده باشه بارداری بعدیشو سالم ...[/QUO

بله رفتم پیش دکتر بهم گفت 

بله دیدم که بارداری بعدی بامراقبتهایی که کردن اصلا نگرفتن یا اگه گرفتن اخر بارداری بوده که نینی رشدش خوب بوده و سز شده و مونده براش