2777
2789
عنوان

شوهرم میگه دوس ندارم باهات حرف بزنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 51 پست
سعی کن همیشه باهاش حرف بزنی ایشالا درس میشه

قبلا مدام حرف میزدم ی مدته میبینم اون حرف نمیزنه حرفامو میبره ب داداشش میگه منم دیگ حرفی نمیزنم

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درونگرایی رو بهونه کرده

اگ نه ادمای درونگرا با شخص اول زندگیشون کاملا برون گرا میشن 

ایشون علاقه نداره ب شما متاسفانه

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
ب کتفت بخودت و روحیت برس زندگی کن تحویل نگیر بابا برا خودت و بچت ی زندگی شاد درست کن

همینکارو میکنم وقتایی ک نیس انگار بیشتر ارامش دارم وقتی هست انگار توقع دارم مثل همه زنوشوهرا باشیم بگیم بخندیم ولی ...

درونگرایی رو بهونه کرده اگ نه ادمای درونگرا با شخص اول زندگیشون کاملا برون گرا میشن  ایشون عل ...

شما رو چه حسابی میگی علاقه نداره این حرفا نزنید خوب نیست 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
شما رو چه حسابی میگی علاقه نداره این حرفا نزنید خوب نیست 

رو حساب حرفای خود استارتر..

ینی چی..  اغلب آدما درونگرا هستن ولی این دلیل نمیشه همش توی گوشی باشن و با همسرشون هم هیچ حرفی نزنن

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
همینکارو میکنم وقتایی ک نیس انگار بیشتر ارامش دارم وقتی هست انگار توقع دارم مثل همه زنوشوهرا باشیم ب ...

دوست عزیز همه زنوشوهرا مشکل شما رو دارن فقط ده درصد جامعه شاید اینجور نباشن

پس نگو مث بقیه زنوشوهرا دوست دارم باشیم

معمولا همه سعی میکنن ظاهر رو جلوی دیگران حفظ کنن وگرنه 90 درصد جامعه احساس خوشبختی نمیکنن

اصلا زندگی شادی ندارم همش تو خودمم شوهرمم همینطور  بچمون مارو بهم وصل کرده

شما درست گوش نمیدی که باهات حرف نمیزنه، هر موقعه صحبت کرد با اشتیاق و جون دل فقط و فقط گوش کن تا حرف همسرت تموم شه بعد باهاش همدردی یا تاییدش کن و تمام و دیگه نظر نده ، خودت رو شاد کن تا زندگی مشترک همراه با شادی باشه ، باشگاه برو و کارایی که خوشحالت میکنن انجام بده ، غذا هایی رو که خودت دوس داری بپز و توی خونه لباسای شیک و اتو کشیده بپوش با خودت مهربون باش

شوهرت وقتی یه زن شاد داشته باشه خودش گوشیش رو کنار میزاره و به شما توجه میکنه نه گوشی

به نیازهای شوهرت توجه کن 

و خدایی که به شدت کافیست...
اتفاقن الان من نسبت به شوهرم همین حسو دارم😐

یعنی همبشه دعوا راه میندازه؟

من اینجوری نیستم منو شوهرم کلا خیلی از هم دور شدیم اتفاقایی بینمون افتاده کلا حرمتامون شکسته شدع دیگ نمیشه این زندگیو درست کرد

وقتی حرف میزنه خیلیی مشتاق به نظر بیا بهش نشون بده که برای حرفش ارزش قائلی

وای ب خدا انقد این مدلی ادا دراوردم باز نمیدونم چرا اینجوری فکر میکنه درباره من