2777
2789
عنوان

شوهرم میگه دوس ندارم باهات حرف بزنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1944 بازدید | 51 پست
درونگرایی رو بهونه کرده اگ نه ادمای درونگرا با شخص اول زندگیشون کاملا برون گرا میشن  ایشون عل ...

اره منم درون گرام ولی حرف میزدم باهاش 

خودمم همین حسو دارم  

😔

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی همبشه دعوا راه میندازه؟ من اینجوری نیستم منو شوهرم کلا خیلی از هم دور شدیم اتفاقایی بینمون افت ...

مسائل و مشکلات زیادی داریم که خارج از حوصله چت است؛ البته من زدم به بیخیالی چون چاره ای دیگه ندارم

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
دوست عزیز همه زنوشوهرا مشکل شما رو دارن فقط ده درصد جامعه شاید اینجور نباشن پس نگو مث بقیه زنوشوهرا ...

من اصلا خودمو با کسی مقایسه نمیکنم اخه زندگی ما واقعا ب اخر رسیده دخترمه ک باعث شده جدا نشم و ترس خودم از طلاق 

وای ب خدا انقد این مدلی ادا دراوردم باز نمیدونم چرا اینجوری فکر میکنه درباره من

هییی ولشون کن مردا کلا یه تختشون کمه

خدایا فقط خودم و خودت میدونیم که چه کارایی برام کردی... پس شکرت واقعا شکرت🌻💜
من اصلا خودمو با کسی مقایسه نمیکنم اخه زندگی ما واقعا ب اخر رسیده دخترمه ک باعث شده جدا نشم و ترس خو ...

باور کن 90 درصد جامعه همینه همه دوست دارن جدا شن اگه جدا نمیشن یه عاملی نمیذاره وگرنه ته دل همه مث تو هست

شما درست گوش نمیدی که باهات حرف نمیزنه، هر موقعه صحبت کرد با اشتیاق و جون دل فقط و فقط گوش کن تا حرف ...

مشکلاتم زیاد شده نمیتونم تحملشون کنم چجوری شاد باشم 

همش بیحالم افسرده ام یا خواب

خدا میدونه خیلی تلاش کردم واسه زندگیم شوهرم هر دفه ک حال من خوب بود گند میزد توش منم دیگ سرد شدم علاقه ای بهش ندارم

مشکلاتم زیاد شده نمیتونم تحملشون کنم چجوری شاد باشم  همش بیحالم افسرده ام یا خواب خدا میدونه ...

غصه را بر غصه داران وا گذار 

بی خیال و بی خیال و بی خیال 

با خودت این شعر رو تکرار کن 

زندگیت به آخر نرسیده ، انقدر توی شبکه مجازی تبلیغ میکنن برا جدایی و .... تاثیرات این تبلیغاته، شما با هرکی هم باشی باید با یه مسائلی که باب میلت نیست کنار بیای ، پس بمون و همین زندگیت رو بساز ، تنها دلیل و بهانه شاد بودنت خودت باش ، لازم نیست کسی شما رو شاد کنه ، از فردا پاشو بگو گور بابای غم و غصه ، هرچی مشکل داشتی و داری همه رو بریز سطل آشغال و درش رو هم بزار .

خرما زیاد بخور ، سردی اصلا نخور ، پشت سرت رو زیاد شونه بزن و مسواک بزن و پیاده روی حتماااا برو و سنگ پا هر روز بکش «اینا باعث میشن حالت افسردگی ت کم بشه »

عزیزم هر روز صلوات ابوالحسن ضراب«از ادعیه مفاتیح هست» به نیت الفت بین خودت و همسرت بخون و هدیه ش کن به امام زمان ، معجزه ش رو میبینی

و خدایی که به شدت کافیست...
غصه را بر غصه داران وا گذار  بی خیال و بی خیال و بی خیال  با خودت این شعر رو تکرار کن&nb ...

وای خیلی ممنون از حرفات خدا به زندگیت همیشع ارامش بده