2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل معلمان؟؟

4223 بازدید | 26 پست

ادامه تحصیل معلما روی حقوقشون تاثیر میذاره یا همون مدرک موقع استخدامشون حساب میشه؟

و اینکه آیا خودتون تجربه ادامه تحصیل رو دارین و براتون سخت نبوده؟

خیلی ممنون میشم کمکم کنین میخوام آزمون استخدامی آموزش پرورش رو بدم و نمیدونم با  مدرک لیسانس بدم یا ادامه تحصیل بدم؟🙏🏼🙏🏼

کاربر آقا هستم

تاثیر نبذاره رو حقوق ربطی به مدرک موقع استخدام نداره. پسرخاله من با ارشد استخدام شد الان ب خاطر حقوقش داره دکترا میگیره 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

من شنيدم تا يك مقطع بالاتر لحاظ ميشه و روي حقوقشون تاثير ميذاره

يعني اگه با ليسانس استخدام بشيد، و ادامه تحصيل بديد تا دكترا... فقط مدرك ارشدتون در افزايش حقوقتون موثره

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...

اگه مصمم هستيد كه وارد آموزش و پرورش بشيد، اول استخدام بشيد بعد ادامه تحصيل بديد... دوره ي ارشد كوتاهه، ميتونيد در كنار شغلتون درس هم بخونيد... ولي هر زمان امكان استخدام شدن نيست

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...

فقط یه مقطع بالاتر تأثیر داره و حتما باید رشته مرتبط باشه لیست رشته ها تو کارگزینی اداره هست

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من استخدامی آموزش و پروش هستم چون از طریق آزمون دستگاهای اجرای استخدام شدم تا فوق لیسانس مدرکم اعمال می شه ولی کسانی که از طریق تربیت معلم (دانشگاه فرهنگیان ) لیسانس گرفتن تا دکتری می تونن ادمه بدن اونایی هم که فوق دیپلم دانشگاه فرهنگیان  و دارن تا فوق لیسانس می تونن ادامه بدن یعنی دو مقطع 

بالاترین سرعت دنیا ، سرعت رنگ عوض کردن آدم هاس ...
خیلی متشکرم از نظراتتون خیلی لطف کردین

الان دانشجوی ارشد هستم از اموزش و پروش هم باید محوز ادامه تحصیل بگیرید من گرفتم بدون مجوز اموزش پروش که هزارتا دردسر تعهد و داره مدرکت اعمال نمی شه واسه افزایش حقوق )

بالاترین سرعت دنیا ، سرعت رنگ عوض کردن آدم هاس ...