2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل معلمان؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4223 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تربیت معلمی بودم وردی ۸۶

دکتر ظفری از پیشکسوتان آموزش و پرورش می‌گوید: مجلس اخیرا مصوب کرد دو مدرک تحصیلی معلمان پس از استخدام، در احکام‌شان اعمال شود. در این صورت کسانی که با مدرک دیپلم دانشسرا استخدام شده‌اند دو مدرک آنها پس از استخدام می‌شود فوق دیپلم و لیسانس، لذا فوق لیسانس و دکترای آنها در احکام حقوقی و کارگزینی آنها اعمال نمی‌شود، و کسانی که با فوق دیپلم تربیت معلم استخدام شده‌اند مدرک لیسانس و فوق لیسانس آنها اعمال می‌شود و مدرک دکترای آنها اعمال نمی‌شود. اعمال دو مدرک برای این دو قشر معلمان قدیمی و باسابقه که سال‌ها در روستاهای دورافتاده خدمت کرده‌اند، تبعیض می‌باشد. پس بهترین شیوه تصویب اعمال بالاترین مدرک تحصیلی معلمان می‌باشد.

بالاترین سرعت دنیا ، سرعت رنگ عوض کردن آدم هاس ...
دکتر ظفری از پیشکسوتان آموزش و پرورش می‌گوید: مجلس اخیرا مصوب کرد دو مدرک تحصیلی معلمان پس از استخدا ...

برای منو دوسال پیش قبول نکردن باز میرم از اداره میپرسم

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤

فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان (ورودی سال ۹۱ و به بعد )که با مدرک لیسانس استخدام قطعی شده اند، می توانند تا مقطع دکتری ادامه تحصیل داده و مزایای ناشی از آن را در حکم خود دریافت نمایند.

۶. همکارانی که با دیپلم دانشسرا استخدام قطعی شده اند و پس از آن مدرک کاردانی را ارائه نموده اند، مدرک لیسانس آخرین مدرک قابل اعمال برایشان خواهد بود.

۷. همکارانی که با دیپلم دانشسرا استخدام قطعی شده اند و پس از آن مدرک کارشناسی پیوسته را ارائه نموده اند، می توانند تا مقطع کارشناشی ارشد ادامه تحصیل داده و مزایای ناشی از آن را نیز در حکم خود دریافت نمایند.

۸. همکاران فارغ التحصیل از تربیت معلم(ورودی های قبل از سال ۹۱) که با مدرک فوق دیپلم استخدام قطعی شده اند، مدرکشان حداکثر تا کارشناسی ارشد قابل اعمال می باشد.

https://www.google.com/amp/s/www.tasnimnews.com/fa/news/1399/10/28/2434093/%D9%85%D8%AF%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D9%85-%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%A8%D9%87%D9%85%D9%86-%D8%A7%D8%B9%D9%85%D8%A7%D9%84-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF/amp

الان دانشجوی ارشد هستم از اموزش و پروش هم باید محوز ادامه تحصیل بگیرید من گرفتم بدون مجوز اموزش پروش ...

سلام عزیزم ببخشید شما دبیرید یا آموزگار برای ادامه تحصیل باهاتون همکاری میکنن؟ من الان دانشجوی ارشدم اگه معلم بشم میتونم ادامه تحصیل بدم؟