2777
2789
عنوان

شوهرم در مورد شغل بابام میگه تن‌پروری

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 92 پست
طلاقم نگیره باید کم کمش پیش مشاور خانواده بره بابت این رفتار همسرششمارو نمیدونم ولی من نمیتونم با کس ...

شما هنوز وارد زندگی مشترک. نشدی فکر کنم، زندگی اینقدر ساده نیست که فکر میکنی، تازه شوهر اسی که. چیزی نگفته همه. حرفاش حقیقت بود

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

چه واقعیتی؟هر ارگانی یه سری مزایا دارهکسی مفت خوره که سهمیه داره و با سهمیه هرکاری میکنهنه کسی که زح ...

پارتی بازی دیگه واقعیت داره یا مجانی بودن نگفته که دور از جون مفت خوری گفته معلومه پس انداز می‌کنه چون مجانیه یه سری مخارجش .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارتی بازی دیگه واقعیت داره یا مجانی بودن نگفته که دور از جون مفت خوری گفته معلومه پس انداز می‌کنه چ ...

خب از کجا میدونی پدرش با پارتی استخدام شده؟

مهم اینه الان این آدم به راحتی به پدرش توهین کرده

خودت بودی ناراحت نمیشدی؟

شما هنوز وارد زندگی مشترک. نشدی فکر کنم، زندگی اینقدر ساده نیست که فکر میکنی، تازه شوهر اسی که. چیزی ...

والا من توهینی نخوندم دیگه واقعیت رو گفته دور از جون نگفته که پدر استارتر مفت خوره بلکه چون یه سری مخارجش مجانیه می‌تونه پس انداز کنه .

خب پس دلیل طرفداری کردنتون از همچین آدمی هم مشخص شد

کدوم ادم دقیقا؟ شما هنوز با مشکلات واقعی زناشویی رو به رو نشدی که داری این حرف رو دلیلی برای قطع ارتباط و طلاق میدونی

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

والا من توهینی نخوندم دیگه واقعیت رو گفته دور از جون نگفته که پدر استارتر مفت خوره بلکه چون یه سری م ...

والا منم ندیدم چیز بدی بگه

خب از کجا میدونی پدرش با پارتی استخدام شده؟مهم اینه الان این آدم به راحتی به پدرش توهین کردهخودت بود ...

من نگفتم پدرشون با پارتی بازی استخدام شدن گفتم پارتی بازی کردن اونم برای ۴ نفر .

دور از جون که نگفتن پدر استارتر مفت خوره بلکه چون یه سری مخارجش مجانیه بهتر میتونن پس انداز کنن ‌.