2777
2789
عنوان

چجوری درس بخونم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 28 پست
اره

فرمول بیست داری؟

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کافیه فقط سوالا اونو کار کنم?

فرمولای توشو حفظ کن و زیر فرمولا یک مثال داده اونارو حل کن

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

برو فیلم آموزشی ببینتو آپارات فیلمای جمع بندی نهایی هست فقط همون مبچثی که امتحان داری روببین

حالم از کلیپا بهم میخوره فاز تدریس کنکوری برداشتن خوددمطلبو نمیگن ادم بدتر گیج میشه😑

💕⃝🌕  𝙼𝚒𝚘 𝙰𝚖𝚋𝚎 

فیلم آموزشی ببین

فرمولهارو حفظ کن

نمونه سوال با جواب بقیه مدارس رو یه نگاهی بنداز

اگه به قهوه و نسکافه حساسیت نداری، بخور

یا اگه صبح زود میتونی بیدار بشی که الان بخواب و صبح بخون

حالم از کلیپا بهم میخوره فاز تدریس کنکوری برداشتن خوددمطلبو نمیگن ادم بدتر گیج میشه😑

عه پس هیچی😂💔

بشین چن تا فرمول مهم  وکوتاه رو توکاغذ کوچیک بنویس  تو جیبت قایم کن یاتا ۱ساعت دیگ بیداربمون بخون

صبح زودتر بیدارشو بازم کارکن جمع بشه

درنهایت پیش خرخون کلاسم بشین امکان رسوندن بود بهت برسونه

چون آنلاین نیستی سایتشو بهت میگم یه وقت آنلاین شدی سرچ کن سایت بیستوصد دقیقا همین رو بزن «سایت بیستوصد» اگه بزنی بیست صد یه سایت دیگه میاره تو سایت که بری زده فیلم آموزش سطح کتاب بعد پایت رو بزن یازدهم فصلا رو میاره فصل اولش رایگانه من که واقعا واسه امتحانات مدرسه واسم کافی بود