شوهرم مدام از همه چی ایراد میگیره از قیافه ام از اندامم همش منو با دیگرون مقایسه میکنه فلانی باسنش خیلی قشنگه گندس و فلان، منم باشگاهی ام ۱۴ ساله رزمی کارم ،یعنی اندامم باشگاهی هستش ،نمدونم چرا میخواد اعتماد ب نفسمو از بین ببره،ب نظرتون یکی دیگ تو زندگیش هست؟چون مث غریبه ها باهام رفتار میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بعضی ورزشها هیکل زنها رو از ظرافت در میاره. حالا نمیدونم اندام تو چطور شده. ولی بیشتر فکر میکنم به اندام ورزشکاریت حسودیش میشه. و میخواد اعتماد ب نفست یاره پایین