2777
2789
عنوان

شوهرم مدام از همه چی ایراد میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 56 پست
جدا شدن خیلی سخته چون نظامی هست  تهدیدم میکنه

هیچ غلطی نمیتونه بکنه

مهریتوبذاراجرا و ازاین طریق جداشو

چطوری میتونی بااین ام هررزه و چشم چرون زندکی کنی

خودت حالت بهم نمیخوره واقعا

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
هیچ غلطی نمیتونه بکنه مهریتوبذاراجرا و ازاین طریق جداشو چطوری میتونی بااین ام هررزه و چشم چرون زند ...

ی چند بار اینجوری دعوامون شده گفتم  ک مهریمو میذارم اجرا اونم گفت اونوقت منم خانواده تو نابود میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی چند بار اینجوری دعوامون شده گفتم  ک مهریمو میذارم اجرا اونم گفت اونوقت منم خانواده تو نابود م ...

هیچ غلطی نمیتونه بکنه

ازاین گنده ترهاش نمیتونن کاری بکنن

نترس

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
هر بلایی بگی سرم آورده 

ببخشیدولی برات متاسفم که موندی و دم نزدی

ببخشیدولی برات متاسفم که موندی و دم نزدی

چیکار میتونم بکنم من موقع نامزدی جدا میشدم ولی مامانم نذاشت گفت شیرمو حلالت نمیکنم،  منم بهش گفتم خوب مامان اگ من رفتم باهاش بلایی سرم بیاد مقصر تویی

چیکار میتونم بکنم من موقع نامزدی جدا میشدم ولی مامانم نذاشت گفت شیرمو حلالت نمیکنم،  منم بهش گف ...

برای مادرت بیشترمتاسفم

یکبارصداشوضبط کن بدده مادرت بشنوه بلکه یادش بیا وظیفه مادری ققط زاییدن ننیست

گفتم میگه بیخیال شو نادیده بگیر

لطفاهیچوقت بچه دارنشوازاین ادم

والا من گوشیشو چک نمیکنم ولی مدام میبینم  ک شماره های ناشناس زنک میزنه ،گوشیشو ویبره میذاره ،و ...

دیدم که گفتی ۳ ماهه تغییر کرده

و میخواد که چاق بشی

احتمالا یک معشوقه چاق داره

ببخشید که این طور میگم

سرم اومده

و تا دلت بخواد مشاوره رفتم و پست مشاوره ای دیدم

همسرت واقعا عادی نیست 

دیدم که گفتی ۳ ماهه تغییر کرده و میخواد که چاق بشی احتمالا یک معشوقه چاق داره ببخشید که این طور م ...

نمیدونم واقعا سه ماهه هر کاری میکنم پیام های عاشقانه براش میفرستم ،قربون صدقه اش میرم،هرروز ب خودم میرسم قبلش هم می‌رسیدیم، قبلا اصلا اینجوری نمی‌کرد ازم تعریف می‌کرد از بدنم ولی سه ماهه  خیلی خیلی تغیر کرده خونه میاد ناهارشو میخوره مبخوابه بعد دوباره بلند میشه شلم میخوره می‌خوابه من اصلا تو چشش نیستم