2777
2789
عنوان

شوهرم مدام از همه چی ایراد میگیره

872 بازدید | 56 پست

شوهرم مدام از همه چی ایراد میگیره از قیافه ام از اندامم همش منو با دیگرون مقایسه  میکنه فلانی باسنش خیلی قشنگه گندس و فلان، منم باشگاهی ام ۱۴ ساله رزمی کارم ،یعنی اندامم باشگاهی هستش ،نمدونم چرا میخواد اعتماد ب نفسمو از بین ببره،ب نظرتون یکی دیگ تو زندگیش هست؟چون مث غریبه ها باهام رفتار میکنه

از نگاه مثبت، شاید اندامت اتفاقا خوبه و تو مغروری و کلاس میذاری و اون فقط میخواد در یک‌مبارزه این حس رو بشکنه. 🤔

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش مگه چیه که به تو بخواد ایراد بگیره؟

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

حسودی میکنه😂😂😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بگو اونا عملی هستن شما خرج کن منم بسازم گنده کنم .بدم میاد مرد مقایسه کنه.حالا خودش خیلی بردپیته شوهرت؟! بخدا نصف مردا در پیتن فکر میکنن بردپیتن و زن میخوان آنجلینا جولی آخرش هم توقع کیم کارداشیان دارن. اهع