2777
2789
عنوان

روزی هشت ساعت آب خونمون قطع میشه

159 بازدید | 16 پست

دیروز از ساعت دو تا دوازده شب آب خونمون قطع بود الانم ساعت یک قطع شده الانم آب نداریم تابستون با اون گرماش هم ما دو ماه وضعمون همین بود هر روز دوازده ساعت آب قطع میشد الان بابام از سرکار میاد میخاد بره حموم باید برم از خونه داداشم آب بیارم برای چایی و غذا از امشب دیگه باید توی دبه آب پر کنم برای فردا،تهران هستیم😭😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضع اب خیلی خرابه 

اینم نتیجه چهل و چندسال  سدسازی های بی رویه مصارف کشاورزی غلط خشکسالی مداوم و تداوم  صنایع اب خواه تومناطق کویری هست 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

واقعا تهران اوضاع انقدر خرابه؟

منطقه ما و محله ما اینجوریه الان خواهرم میگه برای اونا قطع نمیشه اصلا اگه همین وضع ادامه داشته باشه سال دیگه باید خونمون رو عوض کنیم 

وضع اب خیلی خرابه اینم نتیجه چهل و چندسال سدسازی های بی رویه مصارف کشاورزی غلط خشکسالی مداوم و تداو ...

بخدا آخه این چه وضعشه یعنی ما الان دغدغه آب نداشتن هم به یکی از دغدغه های دیگمون تبدیل شد

بله دارن پر مصرفها رو قطع میکنن

پر مصرف ؟ما نه استخر داریم تو خونه نه خانواده پرمصرفی هستیم من هستم و بابام که بابام صبح تا عصر سرکاره و منم که اصلا مصرف آنچنانی ندارم بعدم تا حالا من ندیدم کسی توی کوچه ما واقعا مصرفش زیاد باشه،مگه مصرف ما چقدره جز یه حموم و چایی و غذا

وقتی هر چی صنعت بردن تهران ، فضای سبز زیاد ، دریاچه مصنوعی ساختن ، ۱۵ نیلیون جمعیت تو یک شهری که بارندگی نداره و کویره ،معلومه چی می شه به همه جا امکانات بدن هر کس بره شهر خودش ،وقتی اب نیست ساخت دریاچه مصنوعی و این همه استخر چیه ،بلد نیستن مدیریت کنن می گن کم ابی ،امیدورام نخوان خشکسالی تهران از کم کردن اب استانهای اطراف جبران کنن ،ما که رودخونه مون تالاب های شهرمون خشک کردن گرد وخاک ونمک داره تو حلقمون می ره ، ، فضای سبز هم همه باغات نابود کردن ،امیدورام به اب لوله کشی مون چشم طمع نبندن 

وقتی هر چی صنعت بردن تهران ، فضای سبز زیاد ، دریاچه مصنوعی ساختن ، ۱۵ نیلیون جمعیت تو یک شهری که بار ...

شما نگران نباش کسی چشم طمع به شما نداره بعدم مشکل یه مشکل فراگیر هستش و فقط به تهران ربطی نداره و کل کشور رو در برمی‌گیره این شکایات رو هم باید پیش مسئولش ببری نه من نوعی🤷‍♀️