2777
2789
عنوان

لطفا خواهرانه کمکم کنید

504 بازدید | 73 پست

من ی مشکل خیلی بدی دارم توروخدا میتونید کمکم کنید بچها من خیلی تنبلم حوصلم نمیمشه حتی خونرو تمیز کنم یا از سرجام پاشم مثلا ظرفام مونده برا نهار میکم حالا الان حوصله ندارم همش همینه بد میمونه مثلا شاید تا فرداش بد همشم توگوشیم همشا موندم شوهرم چجوری منو تحمل می کنه عصبیم وای خدا حالم از خودمبهم میخوره ناهار شامم ب موقع اماده نیس نمیتونم خونرو مرتب کنم درس بخونم همش خسته و بی انرژی ام دلم میخادفقط بخابم دراز بکشم برم توگوشی بچه ها لطفا بم بگین چی کنم من خودمم خستهشدم توروخدا سرزنشم نکنید

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبحا با اهنگ شاد بیدارشو . به نکته های مثبت فکر کن مگه چقدر زنده ایی که ازش لذت نبری؟ کتاب بخون.  باشگاه برو برنامه کار روزانه بنویس واسه خودت بعد جلو هر کاری میکنی تیک بزن . 

از زندگیت لذت ببر

عزیزم به خدا همش بدا گوشیها

یا بسته اینترنت نخر

یا برنامه داشته باش و طبق برنامه پیش برو‌

مثلا بگو صبح اول همه کارهامو میکنم بعد یه ساعت گوشی و عصر و شب هم همینطور

خدایا🥰❤🥰منو با مهربونی بغل کن

من یه جارو برقی میکشم میخوام بمیرم انقدر له و خسته میشم هیچ وقت حوصله ندارم با زور کارامو میکنم بعد که تمیز میکنم لذت میبرم ولی باز فرداش زورم میاد 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
منم خیلی دارم اذیت میشم همش تو گوشیم باید یه فکر اساسی بکنم

منم همین طور حالا بیست درصد از بسته ام مونده

گفتم دیگه تا سر ماه بسته نمیگیرم 

به خدا گوشی بدام اعصاب نزاشته

خدایا🥰❤🥰منو با مهربونی بغل کن