2777
2789

۴۲ روزه زایمان  کردم.  پاهام  خییییلی درد میکنه😭😭😭تا شیاف و مسکن استفاده نکنم نمیتونم راه برم .ازمایش خون و سنو شریان لگن هم دادم مشکلی دیده نشد..تو رو خدا اگه کسی یا خودتون این مشکل و بعد زایمان داشته کمکم کنید...من هنوز یه بچه ام مرخص نشده  با دوتاشون تو خونه هستم تنهام خانواده ام شهرستانن😭😭😭😭

👶👱‍♀️👶👩‍🧔⚘⚘خدایا ارامش قلبم  تویی.

به تغذیه ت خیلی برس 

سردیجات سعی کن نخوری

یا با مصلحش بخور

شیر و پودر سنجد با عسل بخور حتما

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست تنهایی مگه ؟ عزیزم مبارک باشه❤

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

هرچی کلسیم داشتی بچه ها ازت گرفتن ویتامین و کلسیم زیاد بخور اگه وزنت زیاده کمش کن بهتر میشی انشاالله 

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
هرچی کلسیم داشتی بچه ها ازت گرفتن ویتامین و کلسیم زیاد بخور اگه وزنت زیاده کمش کن بهتر میشی انشاالله ...

وزنم ۵۴کیلو  شکل اسکلت دارم میشم هر روز کلسیم و ویتامین د۳ میخورم

دست تنهایی مگه ؟ عزیزم مبارک باشه❤

اره.فقط مادرم اومده پیشم اونم  بیمارستان پیش دخترمه  که دو سه روز دیگه مرخص بشه ان شاء الله 😭😭😭😭😭

سلام مامان ۳قلوها،بسلامتی شمابامیکرو۳تاانتقال دادی؟جایی خوندم نوشتی ۳تاانتقال دادین ۲تاش موندپس چطورشدن ۳تا؟

من این ماه قراره انتقال بدم وازدکترخاستم ۳تاانتقال بده میشه تجربیاتتوبهم بگی؟

خدایانگاه من به دستهای پرمهرتوه،دوبارشادم کردی وهردوبارباتجربه ازدست دادن گریوندیم،قسمت میدم به رحمن بودنت اینبار دستهاموپرازاستجابت وشادی کن🙏♥️من ایمان دارم امسال بهم ۳تاشونوکه گرفتی باهم میدی☺️