2777
2789

منظورم ازدواج اول هست البته 

چند سالگی ازدواج کردید ؟ آیا بعد از ازدواج گفتید کاش زودتر ازدواج میکردم یا گفتید نه هنوز باید صبر میکردم ؟ در کل از سن ازدواجتون راضی هستید یا پشیمون 

اختلاف سنی با همسر و تعداد بچه و اینا هم اگه دوست داشتید بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۵ سالگی آشنا شدیم

۳۶ سالگی محرم شدیم

۳۸ سالگی ازدواج رسمی کردیم

بچه نداریم و نمیخواییم

ایشون از من ۳.۵ سال بزرگتر هستند

بسیار راضی هستم و به نظر در بهترین سن خودم ازدواج کردم 

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

۳۵ سالگی آشنا شدیم ۳۶ سالگی محرم شدیم ۳۸ سالگی ازدواج رسمی کردیم بچه نداریم و نمیخواییم ایشون از ...

چقدر عالی 

ببخشید هر دو ازدواج اولتون بود ؟ 

و اینکه اطرافیان و دور و بریاتون براشون قابل قبول بود یا مثلا حرفی نمیزدن که باعث ناراحتیتون بشه ؟ 

۳۵ سالگی آشنا شدیم ۳۶ سالگی محرم شدیم ۳۸ سالگی ازدواج رسمی کردیم بچه نداریم و نمیخواییم ایشون از ...

هیچ حسی ب بچه نداری ؟؟؟

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید ⁦❤️⁩
چقدر عالی  ببخشید هر دو ازدواج اولتون بود ؟  و اینکه اطرافیان و دور و بریاتون براشون قاب ...

هر دو ازدواج اول بود 

اطرافیان حرفی نمیزدند

جفتمون مستقل و خوشحال زندگی میکردیم 

صد البته گاهی آرزوی ازدواج اینا می‌کردند ولی اینکه بگیم فشار خاصی بود نه 

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

اوپرا جان یه سوال ! چرا بچه نمیخواید؟ 

اگه نمیخواید جواب ندید من سوال برام پیش اومد برام عجیبهو جالب

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه