2777
2789
عنوان

اونایی که بعد از ۳۰ سالگی ازدواج کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 51 پست
سلام عروسی نگرفتیم  اگه گرفته بودیم عکسش رو براتون میذاشتم

اهان خوشبخت باشی عزیزم 

من از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ، کس نمیگیرد بدین بالا نشینی ها  در راه شناخت دین هستم و تیکرم برای اونه ( دیدن این فیلم جرم است) رو حتما ببینید خواهرانه بهتون پیشنهاد میکنم من اصلا مذهبی نیستم من فقط به خالقم معتقدم انقدر درگیر پول جمع کردن شدیم که داشتم فکر میکردم چند نفرمون امام حسین و به سکه ی طلا میفروشیم!!! فرق ما با مردم جاهل اون زمان چی هست؟ نیاز جنسی داری؟ امکان ازدواج نیست؟ هر منطقی میگه یه طوری باید تخلیه ش کنی یا این ک عذاب بکشی، خدا تو قرآن میگه تو پاکدامن باش من تو رو از درون بی نیاز میکنم، آقا مگه من درون تو اون میل جنسی رو نذاشتم؟ خودم میدونم چطوری تو رو آروم کنم اگه عفیف باشی🤗 دوست داری همسرت پاکدامن باشه در آینده؟ خدا تو قرآن میگه خوب ها رو نصیب خوب ها میکنم بد ها رو نصیب بد ها، اگه میخوای شوهرت یا زنت عفیف باشه، باید خودت پاک باشی، نمیشه همه چرخ هاتو بزنی بگی بعد ازدواج همه رو قیچی میکنم😉کاربری قبلا دست دو نفر بوده و من سومی هستم 😇💐
سلام والد شدن اولویت ما نیست بچه ها رو دوست داریم ولی هم بارداری و حاشیه اش برامون سخته هم مسیولیت ...

اره واقعا مسئولیت و استرس زیادی داره

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چه حرفیه عاشق بچه ها هستم  ولی مسئولیت والد بودن و ریسک بارداری و بچه دار شدن هم میشناسم ...

بنظر من انسانی ک قراره با وجود شما ب تر بیت کامل و عالی برسه رو از وجود تو این دنیا دریغ نکنید⁦♥️⁩

و با این طرز فکر نسل انسان ها توی کره زمین منقرض میشه اوپرا جون

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦

من نزدیک ۳۰ ازدواج کردم

از سن ازدواجم راضی‌ام

ولی از تایم عقدم نه

الکی نزدیک ۳ سال عمرم رو تلف کردن تو عقد

ازدواج بعد ۳۰ این بدی‌ها رو داره

یهو بعدش وقفه تو برنامه‌هات بیافته دیر میشه

من میخواستم ۵ سال بعد ازدواج بچه‌دار شم

ولی به لطف وقتی که تو عقد تلف شد میبینم موقع بارداری نزدیک ۴۰ سالم خواهد بود. دیگه تو اون سن بچه نمیخوام

قید بچه رو زدم

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
بنظر من انسانی ک قراره با وجود شما ب تر بیت کامل و عالی برسه رو از وجود تو این دنیا دریغ نکنید⁦♥️⁩ ...

اون انسان که قراره ان شاء الله به تربیت کامل و کمال برسه خودمم نه فرزندم 

نسل بشر ادامه داره و با تصمیم فردی به مخاطره نمی افته و الانم بیشتر از توان زمین هست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من نزدیک ۳۰ ازدواج کردم از سن ازدواجم راضی‌ام ولی از تایم عقدم نه الکی نزدیک ۳ سال عمرم رو تلف کر ...

خب اون ۳ سال عقد رو اگه جزو ازدواج حساب کنی ۲ سالش میمونه ازاون ۵ سال ☺ 

بعدشم ۴۰ سالگی بچه داشتن چه اشکالی داره اگه دلت واقعا دوست داشته باشه بچه 

خب اون ۳ سال عقد رو اگه جزو ازدواج حساب کنی ۲ سالش میمونه ازاون ۵ سال ☺  بعدشم ۴۰ سالگی بچه دا ...

عزیزم بحث زمان نیست که سپری بشه صرفا

بحث شناخت رفتار و روحیات تو ۵ ساله

ببینی با این آدم کنار میای زیر یه سقف یا نه

و یه تایم مناسب دو نفره داشته باشیم با هم

بچه دوشت دادم برای همین دیگه به دنیاش نمیارم

بچه‌ای که با مادرش ۴۰ سال فرق داشته باشه اذیت میشه. ۳۰ سالگی یه مادر پیر به دردش نمیخوره و درکش نمیکنه

بعدم آدم تو ۴۰ سالگی حوصله بچه نداره. من لااقل ندادم

باید برای بچه وقت و انرژی گذاشت. باید باهاش بازی کرد و هزار باید دیگه که نمیتونم اجابت کنم

من اون بچه رو اینقدر دوست دارم که دلم نیاد وقتی نمیتونه از نظر عاطفی و خیلی نظرا تامین باشه دنیاش بیارم

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم