2777
2789
عنوان

شک به شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 40 پست
اگه روزی زنگ زد و گفت باشوهرت بودم بگو حله  زیرخواب هستی نه بیشتر! قبلش صداشو ضبط کن!و به شوهرت ...

باشه عزیزم آره منتظرم چی میخواد بگه!!فعلآ که خبری نیست

دیشب طاقت نیاوردم با شوهرم دعوا کردم گفت اره با فلانی ها بوده من فقط اسمشو شنیدم و ندیدمش ..چه ربطی بمن داره

حتی گفت زنگ بزن ازش بپرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه عزیزم آره منتظرم چی میخواد بگه!!فعلآ که خبری نیست دیشب طاقت نیاوردم با شوهرم دعوا کردم گفت اره ...

ن زنگ نزن  به اون هرزه،دنبال صمیمیت باتو شاید باشه که به شوهرت نزدیک بشه ،چقدر از این ج،ن،ده خانما متنفرم زندگی نابود میکنن خدا نایودشون کنه

آنکہ شیشه را کنار سنگ نگاهدارد ،نگہ دار من است💚
متآسفانه دیدم کم و بیش 

با شوهرت بیشتر رفیق باش و مهربون باش ومحبت کن،بعدم بگو بدم اومد از رفاقتت با اون رفیقای هرزه ات،جای خانمشون بودم میکشتمشون،خانماشون حتما خنگن نفهمیدن با این هرزه اند،بگو من همچین خطایی رو نمیبخشم وتلافی میکنم که شوهرت دستش بیاد چی به چیه

یعمی تو میگی اولین تماسشم جواب ندم؟که هدفش چی بوده!!

نه ،مگه خوشت میاد با هرزه ها خوشوبش کنی؟ درحدت نیست  شمارشم بلاک کن بره بابا،هدف نداره که،فقط میخواد ذهنتو مشغول کنه که کم کم بشوهرت گیر بدی و اونم خسته بشه  امارشو از رفیقاش بگیره بعدم شوهرتو بندازه تو تله اینارو من میشناسم چقدر کثافتن

خوب صاحب مراسم کی بوده همچین فاحشه ای رو را داده

شاید یه احمقی مثل من

با شوهر میزبان هم بوده اینه که منو به شک انداخته که با منم همینکارو کنه دوست بشه حالا و با شوهرمم بوده باشه

جالب اینجاست خانومه با شوهر میزبان هم بوده ..اینه که منو میترسونه

به میزبان بگو به همشون بگو این ج،نده رو دعوت کردید من شنیدم با فلانی وفلانی بوده وهست

شاید یه احمقی مثل من با شوهر میزبان هم بوده اینه که منو به شک انداخته که با منم همینکارو کنه دوست ب ...

باشوهرت اگه میبود شوهرت خراب میشد سرش که چرا رفتی سراغ زنم اونم چون ج،نده اس سریع میزاشت کف دستت،که خونه خراب کنه،بعدم شوهرت وقتی فهمید شمارتو گرفته واکنشش چیبود؟حالت ترس بود یا بیخیالی