2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 63 پست
تو رابطه نی مثلا فک کرده یهو یکی پیام بده بگه ۹ساله دوست دارم آدم باورش نمیشه حالا ی راهکار دیگه ...

در مورد ابراز دوست داشتن با آقایون:

اکثرا میگن نگید، چون معلوم نیست واکنش اون آقا چی میتونه باشه؟!

اگه مرد بدجنسی باشه از دوست داشتن دختره سو استفاده میکنه. اگه مرد خوبی باشه ممکنه راحت نه بگه و اینطوری دل دختر بدجوری میشکنه و غرورش له میشه و دختر همیشه ته دلش یه کینه و نفرت از طرفش و یا حتی از خودش داره...

پس لطفاً لطفا غیر مستقیم با طرف وارد بحث شو. اصلا قبل آقا ابراز عشق نکن. چون بعدش رو نمیدونی پیشبینی کنی.

امیدوارم به مراد دلت برسی و آرامش بر زندگیت حاکم باشه

[QUOTE=404153942]چقدررررر شبیه جوونیای منی... منم از ی نفر خوشم می اومد کل زندگیم در تخیلم شده بود اون... چند ساااا ممنونم ازتون کاملا درسته. باید بگم خیلی بهتر از این برزخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در مورد ابراز دوست داشتن با آقایون:اکثرا میگن نگید، چون معلوم نیست واکنش اون آقا چی میتونه باشه؟!اگه ...

نه خدا رو شکر خیلی پسر خوبیه. منم از همین میترسم که بگه چون دلم بشدت میسوزه برای خودم برای موقعیتای خیلی خوبی که مفت از دست دادم چطوری غیر مستقیم بگم بهش اصلا آشنای نیس،که واسطه کنم ی آشنای بود که اونم میگه نه نمیگم بهش