2777
2789
عنوان

شک به شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 40 پست
باشوهرت اگه میبود شوهرت خراب میشد سرش که چرا رفتی سراغ زنم اونم چون ج،نده اس سریع میزاشت کف دستت،که ...

هزار و یک جور فکر تو سرمه..شوهرم اوضاع مالیش خوبه اگر بهش پول بده خفه میشه میدونم و شاید بهم زنگ نزنه دیگه!!

نه بیخیال بود 

وقتی چیزی ندیدی از شوهرت الکی شک ننداز تو زندگیت 

زندگی خودتم تلخ نکن 

اون زن هم اگه خداییی نکرده با شوهرت جیک و پیکی داشته باشه شماره تورو واسه چی میخاد 

فقط از اون زن دوری کن 

شمارشو بلاک کن تمام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این متن و بخون عزیزم

‌☑داستانی که پدر و مادران حتما برای سعادت و نگهداری  خود و خانواده ی خود از گناه مطالعه بفرمایند (بسیار تأثیرگذار)

👇👇👇

✅زنی بود که بیشتر وقتها همسرش در مسافرت بود. این زن همیشه بخاطر همسرش و بخاطر فرزندانش می ترسید که دچار فتنه نشوند.

@

🔺 روزی همسرش به پیشش آمد وبه او گفت که هر بار ،در طی سفر ، حالتی به من دست می دهد که برایم عجیب است؛

انگار که چیزی مرا از انجام دادن کار حرام  باز می دارد. حال چه این کار حرام، یک نگاه کردن باشد یا تلفن کردن باشد و یا چیزهای دیگر….

🔹 و در روز دیگری پسر بزرگش به پیشش آمد و از مادرش پرسید: مادرم چه دعایی برایم می کنی؟!!!!

👈 هنگامی که با دوستانم به کنار مدارس دخترانه میرویم؛ قلبم حالت گرفتگی دارد. پس از آنجا بر می گردم…

💢و وقتی که بر روی اینترنت هستم ، چیزی مرا از انجام دادن حرام باز می دارد؛ حتی اگر یک نظر کردن به عکسی باشد…

پس زن آنها را با خبر کرد به این که هر روز این دعا را میخوانده:

❤« ﺍﻟﻠﻬﻢ ﺇﻧﻲ ﺃﺳﺘﻮﺩﻋﻚ ﺩﻳﻨﻲ ﻭﺍﻣﺎﻧﺘﻲ ﻭ ﺫﺭﻳﺘﻲ ﻭ ﺯﻭﺟﻲ ﻭ ﻗﻠﺒﻲ ﻭ ﻗﻠﺐ ﺫﺭﻳﺘﻲ ﻭ ﻗﻠﺐ ﺯﻭﺟﻲ ﻭ ﺳﻤﻌﻬﻢ  ﻭ ﺟﻤﻴﻊ ﺟﻮﺍﺭﺣﻬﻢ »

🌺(خداوندا همانا من دینم و امانت هایم و فرزندانم و همسرم و قلبم و قلب فرزندانم و قلب همسرم و گوشهایشان را و چشم هایشان را و تمام اعضای بدنشان را در دست تو یا الله، به امانت می گذارم که نگهدارشان باشی )

🌺🌺👌👌👌👌👌👌

عزیزان #نشر این پست صدقه جاریه است از بدست آوردن #حسنات دریغ نکنی

ببین من یه بار یکی از اقوام نزدیکم ک بعدا فهمیدم از روی حسادته اومد بهم گفت شوهرت با یکی چت میکنه تو دایرکت اینستا 

گفتم بکنه چی میشه میگه میخواستم بسوزونم 

گفت نری بگی به شوهرت 

منم گذاشتم کف دست شوهرم 

گوشیشو نشونم داد پیج دختره فقط در حد لایک و ریپلای اونم خوده دختره کرده بود 

شوهرم گفت این برات برنامه داره بعد چند روز بهم زنگ زد همش میخواست کاری کنه من ب شوهرم شک کنم 

فهمیدم از حسادت خودشه 

خودش خودش رو لو داد 

از اون موقع باهاش ارتباطی ندارم از اقوام نزدیکم متاسفانه 

اینا زندگی خراب کنن هرچی بیشتر ازش دوری کنی به نفعته 

ببین من یه بار یکی از اقوام نزدیکم ک بعدا فهمیدم از روی حسادته اومد بهم گفت شوهرت با یکی چت میکنه تو ...

یه زن و شوهری هم هستند که به زندگی ما حسودی میکنن مخصوصآ بمن و خانومه با همون خانوم دوسته یه جورایی ،میگم شاید اون گفته شماره فلانی رو بگیر و تو دلش گفته شاید یه ضربه ای بخوره به زندگیشون واای هر فکری بکنی کردم پیش خودم

هزار و یک جور فکر تو سرمه..شوهرم اوضاع مالیش خوبه اگر بهش پول بده خفه میشه میدونم و شاید بهم زنگ نزن ...

ن باج نمیده به شوهرت نمیاد از اونا باشه که به کسی باج بده

چون کاری نکرده وبخودش مطمئنه بیخیالی میکرد گرنه کلی بهت گیر میداد

آنکہ شیشه را کنار سنگ نگاهدارد ،نگہ دار من است💚