2777
2789
عنوان

شک به شوهر

689 بازدید | 40 پست

دیشب مهمونی بودم نسبتآ بزرگ یه خانمی موقع خداحافظی پرید جلوم گفت شمارتو بده بهم اسمتم بگو!!!من تو رودروایسی دادم و از اول مجلس فقط بهش سلام دادم و هیچی هیچی باهم همکلامم نشدیم..بعدش از دوستم پرسیدم این کی بود!گفت یه خانم مطلقه هست که با خیلی از مردای متآهل رابطه داره دو تا از دوستهای صمیمی و جیک تو جیک شوهرمم باهاش بوده که دیشب فهمیدم...

حالا شک تو جوونم افتاده اینکه نکنه این فهمیده من زن فلانی ام شماره مو گرفت و حتمآ شوهرمم با این بوده و منو که نمیشناسه شاید شوهرمو میشناسه ،شاید دوستاش واسه اینم واسطه شده داغونم بچه ها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤦🏻‍♀️توهم زدی

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎

اگه روزی زنگ زد و گفت باشوهرت بودم بگو حله  زیرخواب هستی نه بیشتر! قبلش صداشو ضبط کن!و به شوهرت نشون بده، چون ممکنه شوهرتو تهدید کرده باشه وحتی شوهرت باهاش نبوده ،اینا هرزه خونه خراب کننن! 

آنکہ شیشه را کنار سنگ نگاهدارد ،نگہ دار من است💚

چرا واسه خودت داستان ساختی تو ذهنت؟ آدم نباید خیلی ساده باشه اما نباید الکی هم خودتو استرس بدی وخیال ببافی  الان بیشتر از قبل به شوهرت محبت و توجه کن 

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
خدا کنه دیشب نخوابیدم اصلآ

نه بابا مگه خیانت کردن به همین الکیه 

خیالت راحت یکم شک کردی فقط 

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎