2777
2789
آدما باید اینو بفهمند که کم کم تبدیل به یک شیطان میشنباید بفهمند گناه های کوچک کوچکشون روزی تبدیل به ...

میگن این زن ازدواج دومش بوده

ازدواج اولش با یه عراقی بوده به خاطر همین اخلاقاش شوهرش طلاقش داده بود و بچه هاشو بهش نداده بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دوتاروایته امامهم اینه همون دوربین رسواش کرده من فیلمی بچه پرت کرددیدم اینقدرحالم بدشد

خیلی بد بود طفلک بچه

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

نه فقط اون نبودبچه رو میاره تو خونه سر بچه رو چند بار میکوبه به ستون اونجا فوت میکنه

واای یاخدا چه آدمایی

خدا به دور

والا نفسم گرفت

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

همونی که وسط زمستون نامادریش از پله ها پرتش کرد پاییناینم پیج مادرش maman.ava.araz

مادره هم بی تقصیر نبوده در اواره کردن بچه ها حتی خود مادربزرگ اوا گفت که دخترم فرار کرد از خونه و رفت با دوست پسرش دبی

اون نامردی هم چه بی رحمی بوده فیلمشو دیدم کلی گریه کردم

بدبخت بچه نوشته بود د. طول هفته از نامادری کتک می خورده. اخر هفته ها هم که می رفته پیش مادرش ناپدری ...

مادره اصلا ایران نبوده که بچه اخر هفته بره پیشش

با دوست پسرش فرار کرده و دبی رفته بودن

اون زمان که خبرش رو دیدم گفتم مادرش هم بی مهر بوده طفل معصوم رو ول کرده زیر دست نامادری و خبر نداشته داری چی بهش میگذره

ولی الان که باباش به خاطر پول رضایت داد و شاهد کتک ها بوده مادرش نذاشت خون آوا پایمال بشه فهمیدم این مرتیکه چه بلاهایی سرش آورده به کجا رسیده که از بچش گذشته تا فقط از دست این نجات پیدا کنه

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
اره رضایت داده بودمادرش دیه ی زن رو تنهایی داده که اعدام شه

نه ديه كامل رو كه نداده

چرا هرچي ميشنويد باور ميكنيد حكم اون قاتل بدون ذره ايي ديه اعدام بوده اما چون پدر رضايت داده كسي كه قصاص ميخواد بايد سهم ديه مقتول رو به اون شخص بده تا بتونه به تنهايي حكم قصاص بگيره

اون زن قاتل ديه نداره مادر اوا سهم ديه باباي اوا رو بهش داده تا بتونه قصاص كنه