2777
2789
منم زیر دلم تیر میکشه  ازمایش دادی ؟جواب کی میاد

آزمایش ندادم آجی کسی نیومد باهام همه کار داشتن اگه بشه عصر یا فردا آزمایش میدم

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها برامن جوابش ۱۲ونیم یا ۱ امادس راستی چند سالته

انشاالله ک مثبتع آجی❤️❤️ تیتر دادی یا بتا؟

۲۱آجی ،۲۸مرداد میشه ۲۱سالم

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
همچنین♡نمیدونم چه فرقی داره؟؟؟اها خوبه 

مرسی عزیزم خودت چندسالته؟

بتا فقط منفی و مثبت بودن رو نشون میده

تیتر بتا عدد بتا رو نشون میده

مبارکه 🤗🤗🤗

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   

مثبتہ 

ولی حتما آزمایش خون ھم بدید

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘
من سینه هام یکم بزرگ شدم و نوک سینم درد داره تا قبل موعدم تخمدان چپم درد میکرد ولی علایم دیگه مثل ته ...

علائم همه که مثل هم نیست گلم 

منم تو این ۸ ماه یکبارم حالت تهوع نداشتم بلکه یه کم واسه شوهرم ناز کنم 😁😁😁😁

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
مرسی عزیزم خودت چندسالته؟ بتا فقط منفی و مثبت بودن رو نشون میده تیتر بتا عدد بتا رو نشون میده

۱۹ سالمه نمیدونم که الانم رفتم جوابو بگیر برق رفته بود موند فردا😑

ای جان😁😍😘 انشاالله سالم بیاد بغلت گلم💖❤️💖❤️

عیب نداره 😂😂😂

حداقل باهم جواب آزمایشمونو میگیریم☺️🌺من فردا صبح میرم آزمایش میدم

خب چند ساعت دیگه باید بدن

چرا فردا

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
یه سوال مثبت کاذب یکیش پررنگه یکیش کمرنگ؟

نه اینطور نیست ، مثبت کاذب ... مثلا فکر کن بی بی چک رژان داخل راهنماش گفته که تا سه دقیقه صبر کنید، خب؟

اگه تا سه دقیقه هاله ای نیوفتاد یعنی منفیه بعد از سه دقیقه بیوفته یعنی نامعتبر یا همون کاذبه