2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها پس برا من مثبت کاذب نیس چون زیر ۱دقیقه مثبت شد

آره گلم😍😍😍💖💖💖

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
برای من که هنوز معلوم نیس انشالله بزودی نی نی دار بشی ♥️😍

عزیزم واضحه بی بیچکت انشاالله که مثبته آزمایشت بد به دلت راه نده

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
برای من که هنوز معلوم نیس انشالله بزودی نی نی دار بشی ♥️😍

مبارکه عزیزم انشاالله مادر و بچه هردو سالم باشین و صحیح و سالم به دنیا بیاد 

یاد خودم افتادم که خدا پسرم رو بعد 5 سال بهم داد چه حس خوبیه وقتی میبینی بی بی چکت مثبت میشه خیلی قشنگه

من سینه هام یکم بزرگ شدم و نوک سینم درد داره تا قبل موعدم تخمدان چپم درد میکرد ولی علایم دیگه مثل ته ...

الان خیلی زوده واسه علایم هنوز هورمونها اونقدری بالا نرفته که علایم داشته باشی امیدوارم تهوع و علایم بد نداشته باشی مثل خیلیا که اصلا نمیفهمن باردارن یا نه بدون علایم و با خوشی کل بارداریتو بگذرونی   

من خیلی تهوع داشتم همش بیمارستان بستری بودم خیلی بده خیلی انشالله هیچ زن بارداری این علایمی که من داشتم رو نداشته باشه  

نگووووو من پسرم تازه ۵ ماه و نیمه اشع

😂😂😂 استرس نگیر اگر بیبی منفی شد دیگه بعدش قشنگگگگگ جلوگیری کن. هم کان دوم هم طبیعی. هر دو باهم. من پسرم 17 ماهه بود باردار شدم. الان 24 هفته ام😐