2777
2789

3 ماهه اقدامم 30 سالمه  سونو هم دادم مشکلی نداشتم  

بیخیاله بیخیالم  بهشم فکر نمیکنم. قسمت من باشه میشه 

نباشه نمیشه  حیف این روزهای زندگی نیست که با غصه ی این چیزا بگذره   شوهرمم نمیاد ازمایش بده    خانواده شوهرمم هرروز بهم میگن یکی بیار یکی بیار. از همه طرف هم تیکه و کنایه میشنوم اما به درک بزار بگن

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تل بزنم یا واتساپ شماره هاتون رو بدید یا من بدم اد بزنیم همویا ایدی تل

تلگرام گروه بزن لینکش بزار

چشم انتظار ثمره عشقمون  اگه میشه واسه نی نی دارشدنم یه صلوات بفرستین🙏🏼

اولا که به زمان بندی خدا اعتماد داشته باش به وقتش میشه. دوما حتما شوهرت و بفرست چکاپ . خجالت چی؟؟ اونا اینقدر ازمایش انجام دادن براشون مثل عذا خوردن نرماله. مثل اینکه بگی خجالت میگشم برم ارایشگاه موهام‌و‌کوتاه کنم علم پیشرفت میکنه برای ارامش ما ..ا.خیلی وقتا با یک قرص مشکل حل میشه بعد میگی چقدر الکی زندگی و به خودم زهر کردم . خودت میگی برادر شوهرم هم مشکل داشته پس احتمالش زیاده

ایشالله ب زودی مامان میشی

ممنون گلم انشاالله شما هم 💖

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
چقد زمان !؟

عزیزم 3تا5روز نباید نزدیکی داشته باشین و تا 15دقیقه باید برسه آزمایشگاه چیزی که مسئول آزمایشگاه به من گفت و انجام دادم

هرسختی که تو زندگیم کشیدم زیرش امضای کسانی بود که دوستشون داشتم...

منم چهار ماهه بطور جدی اقدامم دیگه استرس روانی شدم هرکار میکنم سرگرم شم بهش فکر نکنم امروز رفتم.سونو دادم.گفت فولیکول ازاد کردی چند سی سی مایع ازاد بود واسم دعا کنید خواهشا

چشم انتظار ثمره عشقمون  اگه میشه واسه نی نی دارشدنم یه صلوات بفرستین🙏🏼