من دخترم لنگه خودمه فقط من بقیه رو اذیت نمیکردم ولی بجای در از پنجره میرفتم تو بجای پاهام رو دستام ر ...
😂😂😂😂😂من ب شدت متین سنگین و مودب و باحیا بودم
مامانم میگه مث پیرزنا بودی بچگی
واسه همه چی اجازه میگرفتم
بهونه گیر نبودم
شیطنت بلد نبودم
بزرگ ترین شیطنت بچگیم این بود ک از چارچوب در بالا میرفتم
💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودنیا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرچی اطرافیان میگن عمه ام میگه بالاخره که یاد میگیره چند بار بابام بد خیلی بد خواهرش دعوا کرد توجه ...
اره اینا هم میگفتن بوس لبی بده،ولی خالم جمع کرد درست شدن،ما خودمون بزرگ بودیم مادرم نمیزاشت ماهواره ببینیم گذاشته بودن تو اتاق خودشون (منم برعکس پخمه بودم تو اینچیزا)😂
از شوهرت یاد گرفته شاید،اون اینطوری حرف میزنه؟ چون پسرمن ادای منو درمیاره میگه عشق من کیه
نه والا اگه شوهرم اینجوری میگفت دیگه هیچی نمیخواستم🤣🤣🤣🤣🤣خودم خیلی قربون صدقش میرم اینم یاد گرفته البته من با این دلبری نمیگم...اونروز تو آشپزخونه گند زد بعد مثلا میخواست خرم کنه میگفت وای وای خدا نگاش کن خودش بلده اوغن بزیزه(روغن بریزه)😁😁😁
تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
😂😂😂😂😂من ب شدت متین سنگین و مودب و باحیا بودم مامانم میگه مث پیرزنا بودی بچگی واسه همه چی اجاز ...
من جام همونجا وسط در بود اونجا به سخنان جمع گوش میدادم رو انگشتا پام راه میرفتم رو دستام...رو سرم وایمیستادم 🤣🤣🤣با ملق زدن جابجا میشدم ولی خدایی اذیت کن نبودم شیرینکاری میکردم بادمه کل فامیل دوسم داشتن...اونروز یکی از دوستای قدیمیمون خواهرمو دیده بود گفته بود وای خدایا فقط بگو فلانی(من)کجاست چقدر شیرین بود عاشقش بودیم گفت بزرگ شده ی دخترم داره😁😁😁😁
تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
من جام همونجا وسط در بود اونجا به سخنان جمع گوش میدادم رو انگشتا پام راه میرفتم رو دستام...رو سرم وا ...
😂😂😂😂عاخی عزیزم... دلت همیشه شاد ایشالا
💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودنیا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰