2777
2789
عنوان

دهه نودی های، فوق گودزیلای شما چطورن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3615 بازدید | 148 پست
زبون درازززز😂😂😂بهش گفتم دوسم داری؟ گف نمیدونم باید فک کنم بعدا بهت جواب بدم😂😂😂😂

یعنی فقط بچگیای خودمونو با اینا مقایسه میکنم میخوام برم افق محو شم ، ماشالا بهشون ، اینا بزرگ شن میخوان چی بشن اخه😘

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
برعکس پسرمن نسبت به کرونا حساس شده،چون خیلی از دکتر واینا بدش میاد،اگه جایی بریم فوری میگه اسپره بزن ...

نه اینم خدای الکله از ۱۸ ماهگی...میره تو خیابون به گربه ها میگه گربه بیا بغلم ببین ماسک دارم دستامو الکل زدم بغلمم تزیمه حموم بودم 😂😂😂مامانم گفت نه اونا تزیم نیست تو آشغالا بودن گفت مامان گوبی رو الکیل بزن مریض نشه😂😂😂بیرونم که میریم میگه ماسک کودکمو بزن تا خود خونه دست بهش نمیزنه ولی تا میرسیم تو خونه میکنه میندازه

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی فقط بچگیای خودمونو با اینا مقایسه میکنم میخوام برم افق محو شم ، ماشالا بهشون ، اینا بزرگ شن میخ ...

من خودم کلا بچگی اروم و بی زبون بودم😂اطرافیانو ک میبینم میگم کاش بچه ایندم ب خودم نکشه ک اینا میخورنش

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
اینم خوبه فعلا امیدم به اینه که یادش بره😂

یه درصد فکر کن ، بچه های امروزی ماشالا با این هوششون یادشون بره ، ای جانم خدا حفظش کنه ، من به اسفند خیلی اعتقاد دارم اگه خونه داری پاشو براش اسفند دود کن و و ان یکاد بخون ☘

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
اره والا،البته پسرمن چنگ واینا نداره ولی یه خواهرشوهر دارم همجاش کبوده پسرش خیلی گاز میگیره،پسر من ب ...

من میزنه ناکارم میکنه با کله زد رو چشمم زیر چشمم کبود شد گفتم هیشکی باور نمیکنه کار این وروجکا بعدم بیهوش شد از خنده گفت با کله چشمتو کوپوندم(پوکوندم) بعد میزنه گریه میکنم میگه گریه نکن زیبای من گریه نکن عشق من گمبانت(قربانت)🤣🤣🤣🤣

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

من که ی دختر عمه دارم۶ سالش از من۲۷ساله بشتر میدونه و حالیش

اون هفته بمن میگفت میدونی نی نی چطور دنیا میاد

منم گفتم اره شکم مامانش میبرن و نی نی در میارن و شکم مامانش میدوزن

تو چشم من نگاه کرد گفت ای بی عقل با این معلوماتت میخوای شوهر کنی

از تو ک و ن مامانش در میاد خودم دیروز تو ماهواره دیدم

یعنی من تو افق محو بودما

عمم همش چیزای ناجور میبین بچه بدبختم یاد گرفته😭😭😭😭😭

من خودم کلا بچگی اروم و بی زبون بودم😂اطرافیانو ک میبینم میگم کاش بچه ایندم ب خودم نکشه ک اینا میخور ...

من جایی خوندم نوشته بود هر سال به هوش نوزادان اضافه میشه ، مطمئن باش نی نی تو اگه دهه هزار و چهارصدی باشه یه سور به نودیا زده ، هم باهوشتر هم سر زبوندارتر

من جایی خوندم نوشته بود هر سال به هوش نوزادان اضافه میشه ، مطمئن باش نی نی تو اگه دهه هزار و چهارصدی ...

انشالله

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
من میزنه ناکارم میکنه با کله زد رو چشمم زیر چشمم کبود شد گفتم هیشکی باور نمیکنه کار این وروجکا بعدم ...

وای چه کلکه😂پسرمن عصبانیم میکنه،بعد میگه عشق من کیه؟ یعنی شوهرم باید ازش یاد بگیره

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
من خودم کلا بچگی اروم و بی زبون بودم😂اطرافیانو ک میبینم میگم کاش بچه ایندم ب خودم نکشه ک اینا میخور ...

من دخترم لنگه خودمه فقط من بقیه رو اذیت نمیکردم ولی بجای در از پنجره میرفتم تو بجای پاهام رو دستام راه میرفتم...ی بار چهار پنج سالم بود ی خواستگار اومد واسه خواهرم یهو برگشتم بهش گفتم اینجوری نگید شما شکسته نفسی میکنید😁😁😐😐همشون زدن زیر خنده 

انشالله

انشاالله عزیزم خوشبخت بشی

وای چه کلکه😂پسرمن عصبانیم میکنه،بعد میگه عشق من کیه؟ یعنی شوهرم باید ازش یاد بگیره

ایتم میگه پیس پیس ببینمت ببینمت دوست دارم عشقممممم بعد هیچی نمیگم میگه بگو منم عاشقتم دخترم 😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من که ی دختر عمه دارم۶ سالش از من۲۷ساله بشتر میدونه و حالیش اون هفته بمن میگفت میدونی نی نی چطور دن ...

ماهواره جلوی بچه خیلی بده،چطور گذاشتن بچه فیلم زایمان ببینه،یه مدت خاله منم بچه هاش داشتن بیتربیت میشدن خالم جمع کرد ماهواره رو، دو قلو هستن بچه هاش موقع نوشابه خوردن لیوانو میکوبیدن بهم😂

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂