2777
2789
عنوان

دهه نودی های، فوق گودزیلای شما چطورن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3614 بازدید | 148 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش فقط فیلم باشه مال من همچیش اینطوریه تو خیابون اسم ماشینا خیابونا مغازه ها رو میپرسه،کلا همش سوال ...

دختر منم اینطوریه یه بار پرسید این چیه گفتم نمیدونم گفت بگو پای مرغه از خودش بپرسی این چرا اینجوریه میگه شده که شده دا

پسرمن سه سال ونیمشه اون روزباهاش میرفتم بیرون یادم رفت دنده ماشین روخلاص کنم بعدروشن کنم وقتی روشن کردم خاموش شدپسرم خم شدخلاص کردبایه حالت تمسخرگفت پیاده شوبروعقب بشین من میرونم واست ازاین حالتش شاخ دراوردم

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  
پسرمن سه سال ونیمشه اون روزباهاش میرفتم بیرون یادم رفت دنده ماشین روخلاص کنم بعدروشن کنم وقتی روشن ک ...

پسرمنم قشنگ ماشینو روشن میکنه خلاص میکنه از همه جای ماشینم سر درمیاره چون علاقه داره باباش یادش داده

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
من خودم ۴ سالگی تازه زبون باز کردم حالا یواش یواش شروع کردم به حرف زدن 

تا ۶ سالگی حرف زدنو کامل یاد گرفتم در حالی که برادرم تو یکسالی شروع به حرف زدن کرده بود اما من بچه دوم بودم تو فامیل و خانواده هم هیچ سابقه ای نداشتیم اما بازم ۴ سالگی شروع کردم به مامان گفتن ناراحت نباشین حرف میزنه درکت میکنم عزیزم الانم نوه عموم ۳ سالشه حرف نمیزنه سالمه سالمه اما حرف نمیزنه مامانش خیلی غصشو میخوره اما تازگیا مامان گفتنو شروع کرده شکر خدا چند کلمه رو که بچتون میگه شاید کمتر باهاش حرف میزنین براش کارتون بزار اونم از اونا تقلید میکنه حرف میزنه برادر زاده با کارتون دیانا حرف زد انشاءلله دلتون شاد بشه