2777
2789
عنوان

خانما های متاهل یه لحظه بیاین🔞🔕

1342 بازدید | 47 پست

اونایی ک شوهرشون بچه نمی‌خواست ولی ناخواسته باردار شدن

شوهر شما وقتی بچتون رو باردار بودین بی تفاوت بود اولش؟ چ حسی داشت؟

بعدش ک به دنیا اومد چی؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋❄️

اولش کلی عصبی شد من کلی گریه کردم 

ولی بعدیه ماه کلی بهم می‌رسید  الآنم جونش در می‌ره برا بچم

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

اولش کلی عصبی شد من کلی گریه کردم ولی بعدیه ماه کلی بهم می‌رسید الآنم جونش در می‌ره برا بچم

چرا بچه نمیخواست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا بچه نمیخواست

چون دوتامون هم بچه بودیم تازه عروسی کرده بودیم اون ۱۹سالش بود همش منم ۱۴همون شب اول باردار شدم 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

چرا سارا فرقانی😂دوسش داری

اره

چون دوتامون هم بچه بودیم تازه عروسی کرده بودیم اون ۱۹سالش بود همش منم ۱۴همون شب اول باردار شدم

ماهم سنمون کمه من می‌خوام اون نمی‌خواد 

میگه پول نداریم 

ماهم سنمون کمه من می‌خوام اون نمی‌خواد میگه پول نداریم

راس میگه خب تو سن کم خیلی اذیت کنند ست و بی پولی هم خیلی سخته 

جاری من سر بچه دومش شوهرش راضی نبود دکترا ترسونده بودنش که ممکنه له خاطر گروه خونی یا ازدواج فامیلی بچه مشکل دار  به دنیا بیارن اولی که سالم بود دومی رو بدون رضایت شوهرش باردار شد و شوهر هر روز پیش ما  غر میزد که بیخود کرده حامله شده و فلان..  بعدش که دنیا اومد جونش براش می رفت  عاشق پسرش شده بود تازه تحقیق می کرد نظر سنجشی می کرد که اسمش رو چی بزاره حتی نزاشت زنش اسم انتخاب کنه.  جونم برات بگه که بعد از اون دوباره حامله شد و یه دختر آورد ولی دیگه اذیتش نکرد 

این نیز بگذرد .....
راس میگه خب تو سن کم خیلی اذیت کنند ست و بی پولی هم خیلی سخته

خداروشکر اونقدری ک شوهرم میگه بی پول نیستیم خیلی خرج الکی داره 

جاری من سر بچه دومش شوهرش راضی نبود دکترا ترسونده بودنش که ممکنه له خاطر گروه خونی یا ازدواج فامیلی ...

چرا بچه نمیخواست 

خداروشکر اونقدری ک شوهرم میگه بی پول نیستیم خیلی خرج الکی داره

ماهم شاید اگه اون موقع باردار نشده بودم حتما الان هم نظرمون این بود که بچه نمیخایم