2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کسی حتما یه دلیلی داره که جدا میشه!!

یکی بخاطر خیانت یکی بخاطر پول و حالا هرچی 

برا خودشونم دلیل دارن لابد

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

اینا دلایلیه که خودشون درست میکنن در اصل، اصله قضیه یه چیزه دیگه بوده که به شما نمیگن...

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

سر اینکه دوست خانمه دز شوهرش جدا شده مهریشو گرفته رفته عشق و حال

دختره ام گفته من چیم از این کمتره مهریه منو بده شوهره ام گفته مهرتو میدم طلاقم میدم مهرت حلال جونم آزاد

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤
شنیدم ی خانوم و اقا سر این ک یکی خمیر دندونو تز پایین فشار میداده یکی از بالا جدا شدن 😂😂

دعوای هرشب من و همسرم😅😅😅

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

ی خانمی تو همین سایت هست، با بچه چندروزه شوهرش طلاقش داد

سر اینکه اقاهه گفته بود با خاهرم رفت و امد نکن، ولی این خانم خاهر شوهرشو دوسداشت و هرزگاهی میدیدش، شوهرش طلاقش داد

تو چنین خوب چرایی...