2777
2789
سلام عزیزم.شبتون بخیر.تگ کردم دوستان تاپیکاتونو بخونن ک توضیح اشتباه ندم هرچند ک یقین دارم بهم برمی ...

سلام گلم. شب شما هم بخیر. مرسی عزیزم. والا چی بگم خودم هنوز به فامیل پدری و... نگفتم که طلاق گرفتم آخه بگم سرچی طلاق گرفتم؟ 😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه منو میگین که رفت و آمدم نکردم تازه فقط تلفنی حرف میزدیم 

اره عزیزم،، یچیزایی تو ذهنم بود ببخشید اگه اشتباه گفتم

خیلی وقتا بهت فکر میکنم و ناراحت میشم ازین اتفاق، امیدوارم ارامش به زندگیت برگرده 

تو چنین خوب چرایی...
اره عزیزم،، یچیزایی تو ذهنم بود ببخشید اگه اشتباه گفتم خیلی وقتا بهت فکر میکنم و ناراحت میشم ازین ا ...

خواهش می کنم عزیزم. والا با این اتفاق من دیگه تا آخر عمرم ترجیح میدم مجرد بمونم 🤕

کامل بگو

هیچی از مسافرت میان زیتون پرورده خریدن..بعد زنه همون روز ک برمیگردن میگه برم خونه مامانم اینا بهشون سر بزنم .میره ۱ روز میمونه..وقتی میاد میبینه شوهرش زیتونو خورده..اینم عصبی میشه بهش حمله میکنه از خونه میندازتش بیرون  میگه فقط طلاق😐🙂🙃

سلام گلم. شب شما هم بخیر. مرسی عزیزم. والا چی بگم خودم هنوز به فامیل پدری و... نگفتم که طلاق گرفتم آ ...

ای وای..امیدوارم همسرتون هرچه زودتر سر عقل بیان و متوجه اشتباهشون بشن..انشالله هرچه زودتر پشیمون میشه از اشتباهی ک کرده