2777
2789

چطور به نظرت بی‌توجهه؟ یا دوستت ندارع؟

شاید شخصیتن ایطوره!

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو زجر نده  الکی خودتو خسته نکن دل مزدا حالا حالا ها نرم نمیشه پیر میشی  بکن بنداز دو ...

خودش شروع کرد من بهش محل نمیدادم حالا ک اینهمه عاشقشم منو دگ نمیبینه🥺

چطور به نظرت بی‌توجهه؟ یا دوستت ندارع؟ شاید شخصیتن ایطوره!

کم محلی میکنه کم همو میلینیم کم پیام میده منم ب تبع اون کم بهش پیام میدم و توجه میکنم ولی خودش دوباره شروع میکنه خب اگه نمیخای منو ولم کن 

کم محلی میکنه کم همو میلینیم کم پیام میده منم ب تبع اون کم بهش پیام میدم و توجه میکنم ولی خودش دوبار ...

عشق منم اخراش رفتاراش اینجوری بود ولی اخر سر بهم‌گفت دلم نیومد بحث جدا شدن رو بکنم که دلت بشکنه و عذاب وجدان داشتم و اینا...

😔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
کاش زودتر بگن چون اینطوری بیشتر اذییت میشیم

خیلی اذیت شدم خیلی دم رفتن حرفای تلخی بهم زد...

نگاه به نظرم باهاش جدی حرف بزن نزار بیشتر از این کش پیدا کنه... بهش بگو میخوام درمورد رابطمون باهات حرف بزنم و .... تکلیف خودتو مشخص کن...

چندسالتونه؟

چن وقت باهمین؟

24 سالمه از دی ماه باهمیم

اون چن سالشه؟

24 سالمه از دی ماه باهمیم

یه روز صبح از خواب پاشدی کات کن و انگار ن انگار که اتفاقی افتاده به زندگیت ادامه بده همین که به فکر رفتنی یعنی یه جای کار میلنگه و این عشق نیست و عدم اعتماد به نفسه به خودت ایمان بیار