2777
2789
عنوان

کی مقاله نویسی بلده؟؟

228 بازدید | 36 پست

ببتشید دوستان توی مقدمه باید تمام جملات رفرنس بخورن دیگه.درسته؟ حالا تو مقدمه خیلی از مقالات دیدم که جملاتی هست که پایانش نقطه گذاشته شده و بعدش رفرنسی نیست.موضوع چیه؟ یعنی اون جمله مال خود نویسنده اس؟ 

مقدمه بیشتر از اون کاری که انجام میدی توضیح میدی فکر کنم،و باید قسمت کمی رفرنس داده نشه ینی خودت اون قسمت رو مینویسی

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جایی که من میدونم نویسنده یه هیچ عنوان حق نداره چیزی از خودش بگه مگر اینه مقاله های قبلی خودش باشه در این صورتم حتما باید قید بشه 

حالا نمیدونم منظورت چجور مقاله ایه 

مروری ،تحقیقی ...

مقاله مگه قسمت ادبیات پژوهش داده؟ منظورم همین قسمت اول مقاله که مقدمه اس (introduction)

عزیزم توی مقالات علمی‌پژوهشی قسمت اول ادبیات‌پژوهش هست و قسمت بعد پیشینه

البته ادبیات پژوهش معمولاً تیتر نمیخوره

عزیزم توی مقالات علمی‌پژوهشی قسمت اول ادبیات‌پژوهش هست و قسمت بعد پیشینه البته ادبیات پژوهش معمولاً ...

اها حتما توی حوزه علوم انسانی اینطوره

ما توی علوم پزشکی همچین چیزایی نداریم

یه چیز تو مایه های مقاله مروریه  ولی میدونم گِرای کلی اینه نباید از خودش چیزی بگه

منم اینطور خوندم که توی اینتروداکشن اصلا نباید جمله بدون رفرنس باشه.. اما مقدمه های زیادی دیدم که جملات بدون رفرنس داره...الان یه خانم برام کامنت گذاشتن که یه سری جملات ثابت شده که دانش عامن نیاز به رفرنس ندارن