2777
2789

پی پی بچه شله؟ یا بلغمیه؟ زیر سینه تا یه مک میزنه رو بر میگردونه گریه می‌کنه؟ می‌دونی گرسنه ست ولی نمی‌خوره؟ 

اگر آره قطعاً آلرژی داره شک نکن 

باید دو الی سه هفته مدام رژیم ممنوعیت پروتیین گاوی بگیری به هیچ وجه لبنیات گاو گوشت گاو محصولات گاوی مثل ژله پاستیل و... نمیخوری توصیه می‌کنم رژیم رو جدی بگیری و اگر خوب شد تا خوب شدن آلرژی بچه یعنی حدود یک سالگی ادامه بدی وگرنه بچه ت شیر خشکی بشه دهنت سرویس میشه چون باید شیر خشک مخصوص بچه های آلرژیک بدی که شیر خشک تلخیه ولی اگه رژیم بگیری و حساسیتش خفیف باشه ممکنه توی هفته اول رژیم شیر خوردنش کاملا خوب بشه 

خوابش خوب نیست؟ روی پوستش اگزما داره؟ اگر این علایم رو هم داشته باشه آلرژیش به دارو هم احتیاج داره وگرنه دارو نیاز نیست فقط رژیم کافیه

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ کدوم از این علایم نداره اما تو خودش میپیچه

یبوست نداره؟ شاید شیری که بهش میدی نمیسازه بهش یبوست شده توی دلش مونده واسه همین نمی‌خوره 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
یبوست نداره؟ شاید شیری که بهش میدی نمیسازه بهش یبوست شده توی دلش مونده واسه همین نمی‌خوره 

اتفاقا روزی یک الی دوبار از شکمش درمیاد

شیرشم بهش ساخته 

چند ماهه بیومیل پلاس بهش میدم خوب میخورد

یه هفته  بیشتره دیگه نمیخوره

الان بعضیا میگن راه گلوش تنگ شده