2777
2789

برای پوستتون یه روتین پوستی داشته باشید ( فیس واش _ تونر _ ابرسان_کرم مرطوب کننده_ هفته ای دوبار اسکراب ) من ماسک آماده هم استفاده میکنم هفته ای دوبار

برای مو هم یه شامپو ضد ریزش و تونیک دارم چون مشکل خاصی باهاش ندارم اگر دوست داشتین سرم مو هم میتونید بگیرید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توجه به سنتون اگه امکانش هست برو متخصص پوست و مو برات لیزردرمانی رو شروع کنه برای جوانسازی پوست

حالا یا لیزر آر اف یا میکرونیدلینگ و ۰۰۰

برای سفیدی مو اطلاعی ندارم ولی طب سنتی گفته هلیله سیاه خوبه اگه طبعت گرم نیست استفاده کن بازم محتاط باش نمی دونم

برای پرپشتی مو مزوتراپی مو و فیلرهیر هست

برای چروک دورچشم و پیشانی بوتاکس خوبه بستگی به سرعت جذبت داره که بین ۶ تا یکسال باید تمدید کنی

میتونی تزریق ژل هم برای خط خنده داشته باشی

البته روتین پوستی هم که ان شاءالله انجام میدی مثل آبرسان مرطوب کنندا و ضدافتاب و کرم شب و ۰۰۰

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
ممنون  چه برندی استفاده می کنید؟

من از مارک های مختلف دارم استفاده میکنم 

مثلا یه بار فیس واش و تونر سینره رفتم یه بار لافارر 

ضد آفتاب الارو گرفتم سینره گرفتم درمالیفت گرفتم ولی هیچ کدوم ب پوستم نمیسازه 

شامپو هم باز لافارر میگیرم 

بستگی ب پوستتون داره چرب باشه مستعد جوش باشه خشک باشه برید دیجی کالا همه محصولات رو نظراتشو بخونید ببینید با توجه به هزینه ای ک میتونید بکنید کدوم براتون مناسبه

در حد ضد آفتاب و آبرسان😔

آبرسان کامان عالیه؛ رنگ زرد لونه زنبوریشو بگیر

ضدآفتابم دکتر ژیلا خوبه البته بدون رنگشو بگیر و با توجه به نوع پوستت خشک یا چربشو

موفق باشی گلم😊

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲