2777
2789

سلام دوستان کسی تجربه مشابه داشته؟

من چندسالی هست این پسر رو میشناسم همش تو قهر و آشتی و استان دیگه هست چندبار برای دیدن من اومده. من خواستم یا رابطه هدف داشته باشه یا تمام بشه هربار بهونه آورد تا دفعه ی آخر دیگه الکی گفتم من خواستگار دارم تا دیگه بره اون شب گفت من قلبم درد گرفت از حرفت و فلان حدود یک ماه غیبش زد و باز برام کادو فرستاد وعاشقانه حرف میزنه 

شغل من تو سوشال مدیا هست نگید جوابشو نده ده تا اکانت فیک می‌سازه میاد اکانت بازی منو شارژ می‌کنه با من خاطره سازی می‌کنه تو ذهنش مثلا میگه کاش کنارم بودی الان میرفتیم کنار دریا(مسائل غیر ج. ن سی چون خط قرمز منه بخواد در مورد این چیزا حرف بزنه)ابراز علاقه می‌کنه ولی حرف رسمی شدن میزنم رسمیش نمیکنه

آخه یعنی چی بنظرتون روانی شدم

آرزومه فراموشت کنم ... همونجور که تو منو فراموش کردی ... فراموش کنم که یروز عاشقت بودم 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر منو میخواد چرا رسمی نمیکنه 

اگر منو نمیخواد کادو و پیام و اهنگ عاشقانه و این مسخره بازی ها چیه

اگه بخاطر شغلم نبود کلا مجازی آف میشدم هرچند که دلتنگش میشدم یا بخاطر تنهایی ناراحت بودم  ولی الان مسئله من نیستم اصلا نمیدونم دنبال چیه 

آرزومه فراموشت کنم ... همونجور که تو منو فراموش کردی ... فراموش کنم که یروز عاشقت بودم 💔

منم برای همین تموم کردم ولی دلیل کارهاش نمیفهمم

خب دیگه ولش کن 

اصلا پسرا خودشون هم خوششون نمیاد اگر هم اوکی باشن معلومه موقتیه 

دیگه حالا اینایی که میگن برا ما به ازدواج ختم شد و نمی‌دونم چجوری میگن