2777
2789
عنوان

مادر شوهر خوبش هم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 25728 بازدید | 82 پست
قربونت خدا رفتگانت رو بیامرزه.طرز داماد نگه داشتن رو از ماور من یاد گرفت.مادرم ۴۰ روز فوت نشده بود ش ...

قربون دلت بشم ،خیلی بد شکسته،امان زخم زبون ،محلش نذار ،کار داشت بگو منم دخترت نیستم

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر منم همین پسر رو داره ولی واسه داماداش میمیره اصلا خبر نداره پسرش چیکار میکنه.شوهرمم دیگه سر ...

شوهر من فعلا خودش میکشه. هرچقدر اون دروغ میگه و خودش لوس میکنه شوهرم بیشتر محبت میکنه تا بلکه مادرش دوسش داشته باشه.البته مادرش حق داره بهش محبت کنه ولی اون خیلی سواستفاده میکنه.

من کاری بهشون ندارم ولی چون دروغ دروغ میاره. دروغهای خودشون همیشه رسواشون میکنه ولی شوهر خنگم ۲ روز ناراحت میشه دوباره آشتی میکنه

به قول دوستم هر زنی پسر میزاد اگه سر زا بره همه عروسا خوشبختن 

تیکری که مشاهده میکنید برای آزمون وکالتمه 😍😍. میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید خیلی آرزو دارم خانم وکیل شم .توجه توجه این کاریری توسط دو نفر استفاده میشه من و دوستم
چکار کرده ؟ تعریف کن 

سه روز بود که مهمونم بودن و مدام قربون صدقه ی من و بچه ها میرفت. دیروز سرظهر واسه دخترم اتفاقی افتاد که حالش خیلی بد شد. وقتی همسرم اومد و خواستیم دخترم رو ببریم دکتر داشتیم توی اتاق اماده میشدیم که یهو تو اتاق ظاهر شد و با وجودی که خودش و پدر شوهرم دیدن چقدر حال دخترم بده این خانم شروع کرد که همسرت بچه رو لوس کرده منم قبلا زمین خوردم و خانمت فقط پی دکتر بردن بچه است و نمیخواد ببرین و..... در حالی که وقتی دخترم رو بردیم بیمارستان کار به سی تی اسکن  سرم و دارو و کلی ازمایش کشید وقتی برگشتیم خونه هم شروع کرد که از شانس منه و من دیگه نمیام و از این حرفها.و من واقعا جا خوردم که این روی ایشون از کجا پیدا شد. اگه با من مشکل داره چرا سلامت نوه اش رو بازیچه قرار داده. دیشب هم باز قربون صدقه ام رفت و برگشت خونشون و اینبار اگه محبتش رو باور کنم قطعا دوتا گوش دراز روی سرمه

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد
نه بابا این زنیکه دلش نه برای خودش میسوزه نه بچه هاش نه شوهرش

حالا مادر همسر من محبت افراطی به بچه هاش داره و دیگه حتی نمیدونم این محبتش هم واقعیه یا مثل ابراز علاقه به منه

ببین عزیزم ادما باهم متفاوتن شما نمیتونی ایشونو عوض کنی سعی کن کمتر به کاراش فکر کنی ویه مرز وحدوحدو ...

هیچ وقت اجازه ی دخالت ندادم چون میدونه که من و همسرم سرمون به کار خودمونه. هراز گاهی نظراتشو میگه که فلان چیز رو نخرین یا ... اما همسرم در عین احترام کاری رو که خودمون میخوایم انجام میده. اما از این به بعد تصمیم گرفتم باهاش رسمی تر بشم و سرسنگین تر رفتار کنم

به قول دوستم هر زنی پسر میزاد اگه سر زا بره همه عروسا خوشبختن 

حالا دیگه نه تا این حد  . خودمون هم یه روزی مادر شوهر میشیم. فقط خدا کنه یادمون بمونه چی عروسها رو میرنجونه

کدوم آدمی هست توی دنیا ک کامل باشه؟

حرفم اصلا کامل بودن نیست. مگه من خودم کاملم که انتظار داشته باشم ایشون باشن. من میگم کاش خود واقعیمون باشیم . کاش وقتی حتی توی ناخوداگاهمون با کسی مشکل داریم ازش خوب نگیم. رودررو بشینیم و گلگی کنیم. دعوا کنیم تا به اشتی برسیم اما صورتک نزنیم

نمیدونم،من که دیروز دلم خیلی شکست،حالا من چقد به این رسیدم سه ماه پرستاریشو کردم 

پس واقعا درسته که میگن خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

تازه بعد از ازدواج پسرهاشون یادشون میفته که باید واسه پسرهاشون مادری کنن

پدرشوهرها رو هم در نظر بگیر 

تو مجردی پسرشو ول کرده بود 

حالا ک پسرش متاهل شده دو دستی چسبیده به پسرش نمیذاره یه ذره ما روی پای خودمون وایستیم میخوایم کار خودمون رو بکنیم ناراحتم میشه ک چرا منو ادم حساب نمیکنید فکر میکنید عقل کلید حالم ازش بهم میخوره اون روشو بد نشون داد بعد ۶ سال خوب دستمزدمو داد به خدا واگذارش میکنم 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
عزیزم‌عروس هیچ وقت مثل دختر نمیشه مادرشوهر هم مثل مادر من خودم مادرشوهر میشم ولی نه توقعی دارم نه از ...

همیشه  برنامه ریزی گردش و مسافرت داشتیم به خاطر دخترم تا شاد باشه اما توی دوره ی کرونا که دیگه جایی نمیرفتیم یه خرده رفت و امدمون بیشتر شد چون اونها هم جایی نمیرن خیالم به نسبت راحت بود . اما الان به این نتیجه رسیدم واسه ذهنیت دخترم هم که شده فاصله رو حفظ کنم ترجیح میدم مادربزرگش همیشه براش اون خانم مهربون باشه که هواشو داره