2777
2789
عنوان

میخوام واسه همه عبرت بشه

373 بازدید | 34 پست

وقتی پول ندارید یه بچه بیشتر نیارید وقتی ندارید نیارید

الان خانواده من اونقدر پولدار نیستن و بنده شهریه کلاس زبانم ۴۵۰ تومنه اونو میگن نداریم بدیم مجبورم کلاس زبان نرم و از آرزو هام بزنم بخاطر اینکه اینا نداشتن بچه اوردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خوبه قیمتش 

برو سرکار خودت بده بنظرم قدر بدون این قسمت شهریه هرجور شده 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

وقتی ۱۵ ۱۶ سالمه و اجازه هم نمیدن کار کنم

😐🤦🏻‍♀️

ندارن یا نمیدن؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

😐🤦🏻‍♀️ندارن یا نمیدن؟

خانوادم درآمدشون زیر ۳۰ میل 

و این ماه خیلی بدهکاری داشتن گفتن نداریم 

نمیگم خیلی اوضاع خوبی نیست ها ولی از این زورم میاد من تو هیچ قسطی نبودم الان به من رسید ندارن