2777
2789
عنوان

مادر شوهر خوبش هم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 25728 بازدید | 82 پست
واقعا باهات موافقم. اما الان اگه فکرم درگیره به خاطر اینه که همیشه فکر میکردم همونقدر که من به خاطر ...

ببین عزیزم ادما باهم متفاوتن شما نمیتونی ایشونو عوض کنی سعی کن کمتر به کاراش فکر کنی ویه مرز وحدوحدودی این وسط بزار چون در غیر این صورت دخالتاش بیشتر میشه واینجوری خودشما اذیت میشی نمیگم بی احترامی کنیا نه اصل چون هرچی باشه مادرهمسرته فقط خیلی صمیمی نشو رابطه رسمی ومحترمانه داشته باش وکاراوحرفاشونو ازاین گوش بگیر ازاین گوش درکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=197343081]دیروز مادرشوهرمن ازیخچال بستنی در اورد بده بقیه بخورن یه دونه کم بود برگشت گفت وای واسه تونیست داد پ ...[/QUOTE]

مادرشوهر من ميريم خونش از شوهرم ميپرسه چاي ميخوري بيارم؟فقط برا شوهرم مياره بعضي اوقات برا من مياره

عصرونه به شوهرم ميده بمن نميده😐

اولين كاربريم نيست كاربري قبليم ٢سال بود😁😁😁
چرا باید واسه چیزهای به این کوچیکی خودشون رو از چشم بندازن

نمیدونم،من که دیروز دلم خیلی شکست،حالا من چقد به این رسیدم سه ماه پرستاریشو کردم 

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
دیروز مادرشوهرمن ازیخچال بستنی در اورد بده بقیه بخورن یه دونه کم بود برگشت گفت وای واسه تونیست داد پ ...

چه بی درک مادرشوهرتون😔ایکاش میگفتی وا مادر جون اگه بهم میدادی هم نمیخوردم میدونی که از بستنی خوشم نمیاد 

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
چه بی درک مادرشوهرتون😔ایکاش میگفتی وا مادر جون اگه بهم میدادی هم نمیخوردم میدونی که از بستنی خوشم ن ...

اگه بدونی چه خوبیایی در حقش کردم ،خیلی بهم برخورده 

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
برای من همیشه میرفتیم خونش به پسرش چایی میریخت بعد میگفت تو که نمیخوری میخوری؟

میبینی چقد پستن ،یعنی ما دختر غریبه ایم،خوبه مادرای ماهم با پسراشون این کارو کنن

عزیزم‌عروس هیچ وقت مثل دختر نمیشه مادرشوهر هم مثل مادر من خودم مادرشوهر میشم ولی نه توقعی دارم نه ازم توقعی داشته باشن رفت و آمد کم دوری و دوستی من خودم با همه اینجوری ام حتی شماره مادرشوهر و خواهر شوهر و زنداداشمم ندارم ۰ند سال راحت زندگی میکنم بعد با عروسمم همینجوری ام‌.کلا به نظر من امروزه روابط اینجوری باشه بهتره شما هم سعی کن کم تر رفت و آمد کنی توجه هم نکن به حرفاشون.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
مادرشوهر منم فقط پسرش رو دوست داره 😑

کاش مادرشوهر منم پسرش دوست داشت.گاهی اوقات یه کاری میکنه که شوهرم بهش میگه چرا با من اینجوری مگه من ناتنی ام، دلم براش میسوزه. ولی خاک تو سرش کنن دو دوز دیگه یادش میره و خودش براش میکشه.فعلا که سر موضوعی شوهرم ناراحت کرده  ولی میدونم چند روز دیگه دوباره دوست میشن