2777
2789
عنوان

مادر شوهر خوبش هم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 25726 بازدید | 82 پست
فدای تو مهربون بعد دوسال افسردگی و قرصای مختلف تازه خودمو پیدا کردم ولی ته تهش دلم میسوزه یه چی کم د ...

درکت میکنم اما سعی کن با واقعیتش کنار بیای. من طی دوسال داداش و بابا رو از دست دادم. منی که لوس هردوشون بودم. اما سعی کردم مدام تو ذهنم مرور کنم که هردوشون من رو شاد میخواستن. اول همه ی عکسهاشون رو از رو دیوار و میز جمع کردم بعد با خودم گفتم هرشب قبل از خواب 10 دقیقه توی ذهنم باهاشون حرف میزنم تا سبک شم و حالا هر شب فقط یه لبخند یه فاتحه و یه روحتون شاد نثارشون میکنم و جز توی مناسبتها تونستم کنار بیام با نبودنشون. به خودت مسلط شو عزیزم و با تلقین به خودت ارامش بده بانو. چون به قول مامانم اونها رفتن جای حق و ما باید به بهترین شکل زندگی کنیم چه چیزی بهتر از ارامش عزیزم. خدا روح مادرت رو قرین رحمت کنه عزیز دلپ

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی. منم الان دقیقا حال شما رو دارم. با این تفاوت که تازه همه ی خوبیها و تظاهرشون آوار شد رو باورم

نمیدونم چرا ادم باید این همه ظالم باشه 

خدایا مراقب منو پسر کوچولوم باش♥️♥️🙏

نمیدونم چرا ادم باید این همه ظالم باشه 

من میگم اخلاق و نوع برخورد به ذات ادمها برمیگرده. فارغ هز اینکه مادرشوهر عروس یا هر جایگاه خانوادگی داشته باشی این ذات ادم هست که نوع رفتارها رو تعیین میکنه. اگه ادم قلبا خوب باشه مادر شوهر خوب و عروس خوب و جاری خوبی میشی اگه نه که دیگه خدا به داد اطرافیان برسه

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد
شوهرت بستنی شو نصف نکرد باهات؟

فکرکرد من خوردم ،بعدا فهمید رفت برام بهتر خرید،ولی کار مادرش زشت بود

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
ببین به نظرمن مادرشوهر اگه میگه دوستت داره صرفا فقط حفظ ظاهره اینو یادت باشه شما فقط به خاطر همسرت ب ...

با احترام میگم مخالفم.... مادرشوهرم منو از ته قلب دوست داره منم همین طور ....‌

ولی هیچ وقت مثل مادر ادم نمیشه و نباید توقع مادربودن ازش داشت همچنانکه ما هم‌واسه اونا مثل دختر براشون دلسوزی نمیکنیم.باید جایگاه خودمونو حفظ کنیم .‌و قبول دارم بهترین مادرشوهر دنیا( که مادر شوهر من باشه )جای جاش بیفته طرف پسرشو میگیره بالاخره پاره تنشه. پس بهتره هیچ وقت تنش های زندگیمون رو نفهمن.

واقعا فقط ادعا دارن..بعینی دیدم خیلی چرب زبونن😢،اینجوری وارد میشن محبت و کلمات جیگر و نفس ب ناف شوهر ادم میکنن ،شوهر ادمم ساده خوشش میاد و تا یه بحثی پیش میاد ادم دعوا میکنه طرف اونارو میگیره ما میشیم ادم بده