2777
2789
عنوان

مادر شوهر خوبش هم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 25726 بازدید | 82 پست
تازه بعد از ازدواج پسرهاشون یادشون میفته که باید واسه پسرهاشون مادری کنن

افرین دقیقا ولی برعکس مادر شوهرم و خواهر شوهرم ازم متنفرن و شدیدا حسودن و بد ذات کلی زندگیمو‌بهم ریختن حتی با اینکه اونموقع ۹ماهه حامله بودم الانم فقط تظاهر میکنه باهام خوبه اونم جلو پسرش وگرنه حسسسسادت از چشاش می باره ..من یتیم و غریبم بینشون اما اونا حتی یکبار بهم نگفتن عروسم عقده اینکه بگن بهم دخترم تو دلم مونده یا حتی زن داداش کلا انگار پسرشون مجرد بخدا قسم وقتی مجرد بود خانواده اش اهمیت بهش نمی دادن محبت نمی کردن بهش الان که دوساله و نیم ازدواج کردیم تازه یادشان افتاده پسر دارن خواهراش حتی پسرمو دوست ندارن همش تظاهر میکنن فقط میگن وای عززززیزم نهایت محبتشون خواستم بگم منم به گربه همسایه مون میگم عززیزم😒

خدایا مراقب منو پسر کوچولوم باش♥️♥️🙏

عزیزم‌عروس هیچ وقت مثل دختر نمیشه مادرشوهر هم مثل مادر من خودم مادرشوهر میشم ولی نه توقعی دارم نه از ...

افرین به طرز فکرتون ادمهای مثل شما همیشه اسوده خاطر زندگی میکنن احسنت که بی  تفاوتی به کاراشون عزیزم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میبینی چقد پستن ،یعنی ما دختر غریبه ایم،خوبه مادرای ماهم با پسراشون این کارو کنن

بیشعور بود اینقدر حسودی مادرمو میکرد چشم دیدنش رو نداشت.یبار دخترش گفت ببین چقدر با دامادش که برادرمون باشه عینه دوسته برگشت گفت من سر لخت نمیتونم بگردم جلوی داماد نمیدونم ربطش چی بود .

درسته بعضی از مادرشوهرا افریته ان، بعضیاشون دو رو هستن تو ظاهر یجورن تو باطن یجور دیگه ولی بعضی از عروسام واقعا بی چشم و رو هستن.بدون هیچ تعصبی میگم مامان بابام کلی در حق زن داداشم خوبی کردن ولی دریغ از یه تشکر ساده.به شدت نمک نشناسه و هر چیز بی اهمیتیو یه داستان بزرگ میکنه و کش میده

کاش مادرشوهر منم پسرش دوست داشت.گاهی اوقات یه کاری میکنه که شوهرم بهش میگه چرا با من اینجوری مگه من ...

مادرشوهر منم همین پسر رو داره ولی واسه داماداش میمیره اصلا خبر نداره پسرش چیکار میکنه.شوهرمم دیگه سرد شده اصلا دوسش نداره به عنوان مادر.همیشه میگه مادر من یکی بود اونم مادرتو که از دست دادمش

برای طرز فکر خودت متاسف باش که ازیه غریبه که اسمش مادرشوهره توقع محبت دارین من نزدیکه ۳۰ سالمه و۱۰ س ...

کاملاحرفاتونوقبول دارم من ۲۲سال عروس یه خانواده ام مادر شوهرم بعداز۲۰سال سریه قضیه کامل طرف پسراشوگرفت تازه شوهراحمقم رفت طرف اوناروگرفت

بیشعور بود اینقدر حسودی مادرمو میکرد چشم دیدنش رو نداشت.یبار دخترش گفت ببین چقدر با دامادش که برادرم ...

یعنی من خیلی باحجابم مثلا،اهمیت نده

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

خواهرشوهرم یبار از حرص از خونه مادرشوهرم اومدم اس داد بدبخت اینکارا چیه بزور از شوهرت میخوای جلوت غذا بزاره بچه رو نگه داره چقدر یادش میدی که اینکارارو جلوی ما برات بکنه 😲😲😲😲

[QUOTE=197347690]مادرشوهر منم همین پسر رو داره ولی واسه داماداش میمیره اصلا خبر نداره پسرش چیکار میکنه.شوهرمم دیگه سر ...[/QUOTE]

از خدات باشه بخدا حداقل مادرشوهرت واسه شوهرت نقش بازي نميكنه

مادرشوهر من يه بازيگري واسه شوهرم ميكنه بيا و ببين

شوهرم جون ميده براش

مناسفانه بخاطر پول شوهرم اينطوري ميكنه😔😔 شوهرمم خودش رو زده به خريت

اولين كاربريم نيست كاربري قبليم ٢سال بود😁😁😁
اخه توجه چه ربطی به حجاب داشت .تا مادرم بود بزور میگفت هر هفته باید خونه منم بیاین عینه مادر زنت ولی ...

خدا مادرتو بیامرزه،اونموقه ها میخواسته رقابت کنه با مادرت

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
خدا مادرتو بیامرزه،اونموقه ها میخواسته رقابت کنه با مادرت

قربونت خدا رفتگانت رو بیامرزه.طرز داماد نگه داشتن رو از ماور من یاد گرفت.مادرم ۴۰ روز فوت نشده بود شوهرم بهش گفت بهش زنگ بزن مادر نداره گناه داره گفت من مادر اون نیستم.سه ساله روز مادر هیچی بهش ندادم وقتی مادر نیست پس روز مادرم نیست