2777
2789
عنوان

نوزاد شش انگشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 13413 بازدید | 60 پست
نه نمیخواد منصرف شدم عزیزم درخواست بجایی نبود. انشالله خوب میشه فقط زودتر اقدام کن و ببرش یه دکتر ...

ان شالله هفته دیگه میبرمش. وای بردمش دکتر ارتوپد میگفت باید بیهوش بشه از ۷ساعت قبل و چند ساعت بعدم نباید شیر بخوره گفتم  اقا بچه۲۰ روزه چطور این همخ ساعت شیرش ندم گفت دیگه یه کاریش بکن😐از همونجا گریه کردم تا خونه زنگ زدم متخصص زیبایی گفت بیا با بی حسی تو مطب براش برمیدارم کی بچه اینقدری براب همچین چیز کوچیکی بیهوش میکنه اصلا چطور میشه شیرش نداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش منم داشت دکتر به مامانم گفت موی سرت رو بپیچ بهش سیاه بشه بیفته مامانم گفت نه دکتر خودش برید

به من دکتر اطفال گفت بیا برات بند بپیچم خودم قبول نکردم یه جا خوندم خطر داره.بعدش که براش برید درد داشت؟

بله تو فامیلمون بودن.الآن ایشون استاد دانشگاه در زمینه ی هنر وگرافیک،هستن وبهترین نقاش.که هنوز انگشت ...

مال پسر من استخون نداره اویزون هس برداشتنی برمیدارم فقط ترس درد بعدش دلرم اخه زبون ندارن که دردشون بگن

نه بعدش اصلا اذیت نمیشه یه چند قطره استامینیفون بخوره ساکت میشه، راستش من دکتر طب سنتی بودم برا نازا ...

نه ندارن. مثل که جهش ژنتیکی هس خاهرم ماما هس تو چند ماه بارداریم میگفت تا حالا چندتا نوزاد اینجوری دنیا امدن