2777
2789
عنوان

نوزاد شش انگشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 13399 بازدید | 60 پست
نه ندارن. مثل که جهش ژنتیکی هس خاهرم ماما هس تو چند ماه بارداریم میگفت تا حالا چندتا نوزاد اینجوری د ...

مرسی گلم،

شما هم نگران نباش چیز خاصی ک نیست بچه بزرگ بشه اصلا یادش نمیاد همچین دردی رو حس کرده، هرچند ک میدونم درد خاصی نداره، 

خدایا تو دلیم رو حفظ کن...🌹🌹😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بعدش اصلا اذیت نمیشه یه چند قطره استامینیفون بخوره ساکت میشه، راستش من دکتر طب سنتی بودم برا نازا ...

عزیزم این توی احادیث هم هست

زمان هایی که نباید نطفه بسته بشه: اول، وسط و آخر ماه های قمری که منجر به شیش انگشتی میشه ، ساعات قمر در عقرب که باعث دیوانگی هست، عصرها به جز عصر جمعه

چون طبق احادیث اگر در عصر نطفه بسته بشه خدایی نکرده کاج میشه  و اول شب هم خوب نیست فقط شب جمعه موردی نداره که اول شب باشه 

موقع رابطه صحبت هم نباید کرد خدایی نکرده لال میشه نگاه به اورت هم نباید کرد چون منجر به نا بینایی میشه

پشت به قبله یا روبه قبله نباید بود مورد لعن فرشتگان قرار میگیرن

اینا چیزای خیلی مهمیه که باید رعایت بشه 

نیست نشانِ زندگی تا نرسد نشانِ تو...💕

سلام مامانی گل اومدم تجربمو بگمسونو هجده هفتگی گفت جنین انگشت اضافه داره بیست و چهار هفتگی ندید‌.موقع تولد داشت.

نوزادم nicuبستری بود. دکتر اوخد بالاسرش گقتم بهش گفت اشکال نداره با نخ می‌بندیم و میفته مشکلی نیست. نمیدونستم گفتم دمتره دیگه تو گیج و بنگی و درد زایمان بودم. بست ولی ماش نبسته بود بچم خیلی گریه کرد بااد مرد همونجایی که بسته بود و قرمز شد تازه بزرگ شد گفت زود میفته ولی نیفتاد.

خوب نبسته بود بافتش هنوز زنده بود خون جریان داشت .

ممرخص شدیم چند تا دکتر و جراح رفتیم گفتند نباید دستش میزدند چرا بستند باید صبر کنی بزرگ بشه بچه و...

ی دکتر دوباره با نخ بخیه بستش خشک شد ولی بازم نیفتاد.

از این دکتر به اون دکتر .خیلی بد بود .دستشو قایم میکردم مهمون میومد روزای بدی بود 

تااا اینکه بالاخره دکتر مهرداد حسین پور رو خدا گذاشت سر راهمون جراح کودک خدا خیرش بده. اصفهان روبروی درب دانشگاه اصفهان . عالیه

با ی عمل سر پایی توی مطبش بی حسی موضعی انگشت اضافی رو برداشت بخیه زد و پماد برا چند روز.

فعلا که خوبه یه ماه گذشته ی کوچولو جاش قلمبه هست خیلی کم ولی مشخص نیست .امیدوارم دیگه خوب شده باشه توکل به خدا.

نوشتم برای مامان نگرانی که شاید داره سرچ میکنه.التماس دعا