2777
2789
عنوان

هایمن..

245 بازدید | 20 پست

سلام دوستای عزیزم

تابحال شده شمام بخاطر هایمن(پرده بکارت) خیلی از روابط رو رد کرده باشید؟؟

یا تو دوران عقد رابطه برقرار نکنید که خدایی نکرده از دوشیزه‌گی در نیاید؟

باهم حرف بزنیم یکم 🙂

حرف بزنیم

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اون رابطرو ادم برا شوهرش بزاره خیلییی خوبه 

حتی ت عقد چون شوهرشه 

گناهی نداره و عیبی نمیبینم توش

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

والا همون شب عقد کارمونو کردیم به این چیزاهم تو عمرم فک نکردم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

تاپیکت میترکه.

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

قبل ازدواج به خاطر هایمن نه به خاطر اینکه خدای نکرده زنا نکرده باشم بهش فکر نکردم هیچوقت میدونی که این روابط تو دین‌ما حرامه ،توعقدم شوهرم برای رابطه کامل هیچوقت اصرار نداشت

از بهار تقویم می ماند ، از من استخوان هایی که تو را دوست داشت
بنظرم اون رابطرو ادم برا شوهرش بزاره خیلییی خوبه  حتی ت عقد چون شوهرشه  گناهی نداره و عی ...

تابحال از خودت پرسیدی چرا آقایون حق دارن رابطه داشته باشن قبل ازدواج ولی خانوما چرا نمیتونن ؟

آفرین که خودتو محدود نکردی ، توم حق زندگی داری

بعد ازدواج حتی توعقدم به نظر منم رابطه کامل مشکلی نداره

بعدم کسی حق نداره چیزی بگه چون طرف باشوهرش بوده

از بهار تقویم می ماند ، از من استخوان هایی که تو را دوست داشت
نمیدوتم کی قراره زنا حق کنترل بدنشونو به دس بیارن 😥و این حرفا دبگه تموم بشه

دقیقا...

همونطور که آقایون میتونن به راحتی با هرکسی رابطه برقرار کنن خانومام میتونن ..تبعیض تا کجا!؟