2777
2789
ساعتی که نیست حقوقش برای سال اولیا بین سه تا 3500 معمولا هم. راه دور یعنی دوسه ساعت راهه  م ...

فک نکنم خبرش رو چند بار گذاشتن ولی ازش خبری نشد همون تیتر بود‌!!!واسه من حتی ثبت نامم نشد ۱۲۰ تومن پول بیزبون خوردن الکی بعد کد رهگیدی نمیداد دوباره ثبت نامم میگفت اسمت هست 😑😑😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه وزارت بهداشت بیاد از همش بهتره 

وزارت بهداشت به رشته‌ی من نمیخوره

همین وزارت علوم خیلی خوبه ولی ظرفیتاش همه تک نفره و رقابت شدید :(

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
خب به شهر هم بستگی داره مناطق محروم خیلی زود میگیرن

همون مناطق محرومم الآن سخت شده

بقیه‌ی جاها با همین فکر اون جاها رو میزنن و بازم رقابت سخت میشه

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
همون مناطق محرومم الآن سخت شده بقیه‌ی جاها با همین فکر اون جاها رو میزنن و بازم رقابت سخت میشه

شانس دیگ مجبوریم 😭😭😯هرچی بشه بشه من که به دوستام گفتم شما بزنین برام خوش شانس ترین😂😂

شانس دیگ مجبوریم 😭😭😯هرچی بشه بشه من که به دوستام گفتم شما بزنین برام خوش شانس ترین😂😂

توکل به خدا

ساعتی که نیست حقوقش برای سال اولیا بین سه تا 3500 معمولا هم. راه دور یعنی دوسه ساعت راهه  م ...

خدا کنه این تجمع ها کارساز باشه 

منم پارسال قبول شدم مصاحبه رد شدم 

ولی خب جای دیگه استخدام شدم بیخیال این شدم 

استخدام شروع شده؟؟؟ساعتی چیه استخدامی پیمانی میشین..ولی درحل حقوقش زیادنیس..شوهرمن قبولیه سال۹۸حقوق ...

سلام دوست عزبز

گفتین همسرتون ۹۸ قبول شدن،کی رفتن بعد سرکار؟

کارسناسی دارن یا ارشد؟

سمتشون چیه؟ همسرمنم قبول شدن اما هنووز خبری نیست

ببخشید زیاد پرسیدم

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤