2777
2789
عنوان

شوهرم هی میگه برو خونمون

358 بازدید | 24 پست

هی حواسش هست که مامان باباش ناراحت نشن 

الان یه هفتس نرفتم زنگ زده میگه چرا نمیری زشته منم دوست ندارم بدون اون برم خودش سرکار.  دلم زیاد بخاطر حرفهای پدرشوهرم خوش نیست چون یه بحثایی شده که خیلی ناراحتم از اینکه شوهرم بم اهمیت نمیده بیشتر ناراحت میشم 

یدفه هم اوایل بارداریم که خیلی حالم بد بود پدرشوهرم زنگ زده بود که چرا نمیاد اینجا مامانم گفته بود حالش خوب نیست گفته بود مگه فقط اون حامله میشه قبلاً زنا چکار میکردن خیلی زبون بدی دارن. 

الان بگین چی به شوهرم بگم که قانع بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس من دلم میخواد برم شوهرم نمیره نمیذازه منم برم از خانوادمم دورم .شدیدا حوصلم سر رفته

منم اگه بعضی حرفا پیش نمیومد میرفتم ولی بعد از اون گفتم دیگه تنها نمیرم با شوهرم میرم

اره از اون بدی ندیدم ولی زخم زبون اونو چکار کنم 

اهمیت نده خودت پشتوانه خودت باش نگو چرا همسرم پشتوانه من نیست اگرپدرشوهرت  یه چیزی بهت میگه همونجا باادبانه جوابشو بگو هر چی باشه،، اون موقع می فهمه ،،،ب من هر کی هر چیزی میگه انتظار ندارم همسرم پشت من باشه زود سریع جوابشونو میدم  خودت ب خودت اهمیت بده

منم اگه بعضی حرفا پیش نمیومد میرفتم ولی بعد از اون گفتم دیگه تنها نمیرم با شوهرم میرم

ول کن خانواده شوهر همینن منم والا کم حرف نشنیدم

ولی چاره ای نیس اونام مث خانواده خودمونن