2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهرم+ چی بگم؟

199 بازدید | 10 پست

به خاطر یه سری رفتارهای زشتی که خانواده شوهرم داشتن ازشون فاصله گرفتم و رفتارمو خیلی رسمی کردم و خیلی طولانی اونم هر وقت خودشون بگن عین مهمون میرم و میام....

حالا اون روز پدرشوهر به شوهرم گفته چرا نمیایین حتما باید زنگ بزنیم بهتون خب چی میشه خودتون بیایین ...

حالا اگر بگن یا بپرسن چرا نمیایین یا حتما باید زنگ بزنیم تا بیایید ... چی بگم؟ کلا ادم بی زبونی هستم.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو والا کم لطفی از ماست کار زباده مشکلات زیاده انشالا از این به بعد بهتر میشه 

پررو میشن... اینا پدر منو دراوردن با رفتارهای زشتسون... فرق گذاشتن های زیادشون... مارو کاملا کنار گذاشته بودن... انقدر بی محلی میکردن تو جمع و تو خونشون... منم مظلوم و بی زبون... 

دیگه خیلی پررو شده بودن مدام شوهرمو صدا میکردن علیه من تحریک کنن یا زیراب بزنن... کلی هم پشت سرم پیش دامادهاشون و فامیل ها به دروغ بدی گفته بودن... که منو خراب کنن... کلا دیگه از حدش گذرونده بودن... داشتم دیوونه میشدم... الانم روزی نیست که یاد حرفها و کارهاشون نیوفتم و حرص نخورم... بچه دار شدم تو حاملگی که زنگ زد باهام دعوا کرد و  منو برد زیر سرم همین مادر شوهر بی سعور ...بعد از زایمان هم هر روز یه ماجرا درست میکردن تا جایی که داشتم دیوونه میشدم ... بچم هم براشون مهم نبود اینا... 

الان راحت شدم که نمیرم .... اونم براشون مهم نبود ... تازگی ها یه ذره گوش شیطون کر بهتر شدن اونم میترسم بازم شروع کنن 

پررو میشن... اینا پدر منو دراوردن با رفتارهای زشتسون... فرق گذاشتن های زیادشون... مارو کاملا کنار گذ ...

من که نمیگم برو بگو مشغله داشتیم از این به بعد میایم  بعد دیگه نرو ولشون کن 

اینو بگی ینی کار و زندگیت از اونا مهم تره تیکه هم محسوب میشه 😅