2777
2789
عنوان

شوهرم دست روم بلن کرد بیاین بگین حق با من بود یا با اون

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 45 پست
کار خودت خیلی زشت بوده توقع داشتی ماچت کنه ؟در ضمن سیاست زنانه یاد بگیر

خب خیلی داشت داد میزد منم خیلی تحمل کردم ولی اخر سر نتونستم 

چ جوری یاد بگیرم عزیزم؟

تو هم وقتی اومد خونه نه باهاش حرف بزن نه برخوردی داشته باش گوشی بگیر دستت برو یه گوشه بشین کارای شوه ...

چندین بار همین کارو کردم ولی اصلا بی توجهی میکنه باز انگار ن انگار ک من زنشم 

خیلی ببخشید رک میگم فقط موقع خوابیدن اونم چن دیقه منو زن خودش میدونه بقیه ش یه قیافه عبوس و اخمو بهم میگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خیلی داشت داد میزد منم خیلی تحمل کردم ولی اخر سر نتونستم چ جوری یاد بگیرم عزیزم؟

ببین فدات شم تو داداشش نیستی که وقتی داد بزنه تو هم داد بزنی مثل نفت ریختن روی آتش هست باید با آرامش  دلبری جذبش کنی کار به داد نرسه اگرم داد زد سکوت کن با صدای نرم و مهربونی آرومش کن نه اینکه بری بزنی صورتش 

با افتخار چادری ام

ببین فدات شم تو داداشش نیستی که وقتی داد بزنه تو هم داد بزنی مثل نفت ریختن روی آتش هست باید با آرامش ...

چی بگم ادم ک چندین بار از چشمم میفته دیگ بهش بها نمیدم منم میشم خودش اخلاق بدمه

ولی خب نصیحتتون رو باز اویره گوشم میکنم 🫶

تو فکرشم ولی تاثیری داره؟

ایتا اگه دارید 

کانال همسران خوب ازگوگل سرچ کنید عضو شید

و تو کلاس هنرزن بودن شرکت کنید 

یکسری راهکارها آموزش دادن برای اینکه آرامش منزل بیشتر بشه

و صمیمیت به وجود بیاد،برخورد صحیح بابدخلقی همسر،دلایل به وجودآمدن دعوا رو گفتند وهمین طور بهتون اموزش میدن چطور جایگاه خودتون حفظ کنید

ان شالله شرکت کنید ونتیجه ش تو زندگیتون ببینید

هدفت چیه از زندگیتهم با شوهرتهم خودت

هیچ هدفی ندارم ب جز بزرگ کردن بچم😔

شوهرمم انقد تو کارش غرقه صب میره شب میاد ب شدت خسیس

من افسرده شدم خاستم برم یه هنری یاد بگیرم ک اونم کسی نیس بچه رو هروز نگه داره

بیشتر خونه ام

چی بگم ادم ک چندین بار از چشمم میفته دیگ بهش بها نمیدم منم میشم خودش اخلاق بدمهولی خب نصیحتتون رو با ...

از من به تو نصیحت یا جمع کن برو یا درست زندگی کن 

از چشمم افتاده یعنی چی؟یعنی از طرف بدت میاد چون جا خواب خرج شکمت نداری موندی؟وقتی موندی توی این زندگی درست زندگی کن وقتی به طرفت آرامش نمی دی توقع نداشته باش بهت آرامش بده راحتی اون رو راحتی خودت بدون 

یه زندگی خوب خیلی زحمت داره اینجوری نیست که مثل رویا توی راحتی خواب ببینی باید براش تلاش کنی تا بتونی یه زندگی زناشویی خوب داشته باشی

با افتخار چادری ام

هیچ هدفی ندارم ب جز بزرگ کردن بچم😔شوهرمم انقد تو کارش غرقه صب میره شب میاد ب شدت خسیسمن افسرده شدم ...

بچه عشقه

وقتتو بزار براش ... ببرش مهد

نتونسی هم توخونه  هنر یادبگیر

من اینکارو کردم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

مایادگرفتییییم فقط ترحممم میکنیم

عزیزم اگه خودمون خانوادمون حامی نیستن

خودمون نمیتونیم از پس یه سری مسائل بربیایم

پس دخالت خانوادتو و.. وایراد گشتنو بذارین کنار

بشینین زندگی کنین

باهم کوتاه بیاین وتموم شد رفت اه

مخالف سایت هستم وقتی بیام توی تاپیک برای مخالفت میام😂💕