2777
2789
عنوان

لطفا فقط اونایی ک اعتقاد دارن بیان

128 بازدید | 26 پست

خواهش میکنم اونایی ک اعتقاد ندارن هیچی نگن

دوستان من ی مشکلی دارم مجبور شدم برم دعای قرانی بگیرم براش

اونم حضوریه شماره اینا اصلا نداره فقط حضوریه پس فک نکنید تبلیغه 

دعاهاش قرآنیه آدم مومنیه ملا بهش میگن فقطم کارای خوب قرانی انجام میده اینارو گفتم ک انگ طلسم اینا ب من نچسبونید

ی کاغذ بهم داد گفت همیشه همراهت باشه

سوالم اینه چجوری همه جا همرام باشه کجا بذارمش

مثلا وقتی خونه هستم تو کیفم باشه ایرادی داره؟ همیشه ک جیب ندارم اخه تو جیبم بذارم

تا چند روز همراهم باشه؟؟ کسی تجربه ای داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار لای پارچه بدوزش ببند به بازوت

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

منم گرفتم عیبی نداره اتفاقا خوبه

خب چجوری همراهتون بود

تا چندوقت؟

بعدش کاغذو چیکار کردین

چقد طول کشید نتیجع بگیرین

ممنون میشم جوابمو بدین چون دیگ دسترسی ندارم بهش نمیتونم از خودشون بپرسم خیلی راهش دوره