2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این نوع اخلاق شوهرم

465 بازدید | 29 پست

ما هرکاری میکنیم یا می‌خواهیم انجام بدیم میره تو محل کارش به همه میگه، با دوتا دختر همکار، بعد مثلا من موهامو رنگ میخوام بکنم میره بااونا کامل راجع به این موضوع حرف میزنه بعدشم هیچ شوقی نداره که من بخوام بهش اطلاعات جدیدی بدم، یا هرمسئله دیگه ای رو، جرأت هم ندارم بهش بگم نگو تا میام حرف بزنم سریع عصبی میشه، واقعا دلگیر و خسته ام، اصلا حواسش به من نیست، مشکل دیگم اینه که برای من به خودش نمیرسه یا مثلاً الان که تازه عروسم توقع دارم بغل و اینا بیشتر باشه، صبح رفتم بغلش کنم ده دقیقه قبل بیدارشدن، غر میزنه وای نزاشتی خوابم کامل بشه

قبل عروسی هم همین بود؟

یعنی چی عصبی میشه؟ یاد گرفته شما تا عصبی بشه پاپس میکشی یه بار محکم وایسا و عصبی شدم بگو الکی ادا درنیار من کوناه بیام چون نمیام!

دلیلی نداره یا همکارش درمورد رنگ موی شما صحبت کنه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز صبحم دیگه کلافه بودم از کلی رفتاراش خواست دم در بغل کنه گفتم من عرق کردم دیشب الان وقتش نیست، ناراحت شد و عصبی، واقعا هم عرق کرده بودم دوست نداشتم بغلم کنه، البته ناراحتیم موثر بود

امروز صبحم دیگه کلافه بودم از کلی رفتاراش خواست دم در بغل کنه گفتم من عرق کردم دیشب الان وقتش نیست، ...

خب ناراحت بشه🙄

من واقعا خوشم نمیاد از توصیه های منفی ولی حس میکنم زیادی شل گرفتی اینجوری شده،یکم واضح تر ناراحتیت رو نشون بده متوجه بشه،یعنی چی تقی به توقی میخوره آقا بهش برمیخوره خیلی رفتارش خوبه حساسم هست😒

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

به نظرم زیاد کاری به مشکوک بودن نداره بعضی مردا ببخشید یکم خاله زنک اند ،میخوای بدون این ک بفهمه با یه مشاور صحبت کن ببین چطور باید رفتار کنی که این کارا از سرش بیوفته شاید اینو قبلاً در رفتار با خانواده یاد گرفت،احیانا بچه آخری نیست؟یا یه دونه پسر؟

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞